Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sitruunamarinoidut mansikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos haluat tähän jälkiruokaan enemmän aikuista makua, voit vaihtaa sitruunamehun sitruunalikööriin.

Neljälle

  • 1 l mansikoita
  • 1 vaniljatangon raaputetut siemenet
  • 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
  • 3 rkl raakasokeria

Koristeluun

  • tomusokeria
  • mintunlehtiä

Valmistusohje

1. Perkaa ja viipaloi mansikat, säästä neljä kokonaista koristeluun.

2. Sekoita vaniljansiemenet, sitruunankuori ja sitruunamehu sokerin kanssa kulhossa. Lisää mansikat ja marinoi n. 30 minuuttia.

3. Asettele viipaloidut mansikat kauniisti neljälle lautaselle. Koristele kokonaisilla marjoilla, sitruunankuorella ja mintunlehdillä. Puuteroi päälle tomusokeria.

Tuoreimmat aiheesta

mansikka