Muscovadosiirappi maustaa Hellapoliisin herkullisen klassikkojälkiruoan.

4-8 annosta annoskoosta riippuen

  • 2 ½ dl vispikermaa
  • 100 g Mascarponejuustoa
  • 100-150 g tummaa suklaata
  • 3 rkl Muscovadosiirappia
  • rouhittua vaniljatankoa tai vaniljatangon siemenet

Pinnalle

  • 1 dl tuoreita marjoja
  • Muscovadosiirappia

Valmistusohje

Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon Mascarponejuusto.

Paloittele tumma suklaa syvälle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.

Sekoita sulatettu suklaa vaahdon joukkoon.

Mausta Muscovadosiirapilla ja rouhi joukkoon vielä vaniljatankoa myllystä.

Voit myös halkaista vaniljatangon ja kovertaa siemenet joukkoon kuoresta.

Tarkista maku.

Tarjoa seuraksi tuoreita marjoja ja valuta pinnalle Muscovadosiirappia.

Tuoreimmat aiheesta

Suklaamousse