Suklaamousse
Muscovadosiirappi maustaa Hellapoliisin herkullisen klassikkojälkiruoan.
4-8 annosta annoskoosta riippuen
- 2 ½ dl vispikermaa
- 100 g Mascarponejuustoa
- 100-150 g tummaa suklaata
- 3 rkl Muscovadosiirappia
- rouhittua vaniljatankoa tai vaniljatangon siemenet
Pinnalle
- 1 dl tuoreita marjoja
- Muscovadosiirappia
Valmistusohje
Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita joukkoon Mascarponejuusto.
Paloittele tumma suklaa syvälle lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä mikroaaltouunissa välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut.
Sekoita sulatettu suklaa vaahdon joukkoon.
Mausta Muscovadosiirapilla ja rouhi joukkoon vielä vaniljatankoa myllystä.
Voit myös halkaista vaniljatangon ja kovertaa siemenet joukkoon kuoresta.
Tarkista maku.
Tarjoa seuraksi tuoreita marjoja ja valuta pinnalle Muscovadosiirappia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka