Tapenade-alkupalat

Ainekset

  • vaaleaa vuokaleipää
  • 250 g kivettömiä mustia oliiveja
  • 50 g kapriksia
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • rucolaa
  • ilmakuivattua kinkkua

Valmistusohje

Laita oliivit, valkosipulit ja kaprikset monitoimikoneeseen (voit myös käyttää sauvasekoitinta) ja lisää koneen käydessä oliiviöljy. Mausta pippurilla.

Levitä leipäviipaleille tapenadea ja koristele ilmakuivatulla kinkulla ja rucolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!