Tapenade-alkupalat
Julkaistu
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- vaaleaa vuokaleipää
- 250 g kivettömiä mustia oliiveja
- 50 g kapriksia
- 4 valkosipulinkynttä
- 4 rkl oliiviöljyä
- mustapippuria
- rucolaa
- ilmakuivattua kinkkua
Valmistusohje
Laita oliivit, valkosipulit ja kaprikset monitoimikoneeseen (voit myös käyttää sauvasekoitinta) ja lisää koneen käydessä oliiviöljy. Mausta pippurilla.
Levitä leipäviipaleille tapenadea ja koristele ilmakuivatulla kinkulla ja rucolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa