1. Keitä munat koviksi, keitä riisi. Kuutioi pienempi lampaanlihaerä pieniksi kuutioiksi, kuori ja hienonna sipuli. Laita lammaskuutiot ja sipuli kattilaan, kaada päälle vesi ja keitä n. 20 minuuttia kunnes jäljellä on noin 4 ruokalusikallista nestettä.
2. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Sido lampaansatula kruunuksi puuvillalangan avulla ja aseta se voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Laita lihatäyte kruunun keskelle, peitä kruunun yläosa ja täyte alumiinifoliolla. Paista lampaansatulaa uunin alaosassa n. 2 ½ tuntia, poista folio viimeiseksi 15 minuutiksi.
3. Sekoita riisi, suola, pippuri, kaneli, kardemumma, neilikka ja inkivääri. Lisää rusinat ja puolet manteleista. Laita riisisekoitus voidellun, uuninkestävän vuoan pohjalle. Lämmitä riisi uunissa samalla kun satula kypsyy viimeisen vartin. Kuori kananmunat ja leikkaa ne lohkoiksi. Asettele lampaansatulakruunu riisin päälle, koristele kananmunalohkoin ja mantelein.