Täytetyt lehtipihvit
Lehtipihvit voivat tuntua kuivilta, jos ne vain tarjoillaan sellaisenaan paistettuina. Kermaisella maksapasteijalla täytettyinä ne tuntuvat taatusti mehukkailta.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 lehtipihviä
- suolaa ja pippuria
Täyte
- 100 g maksapasteijaa
- ¾-1 dl kahvikermaa
- noin 2 rkl hienonnettuja, vihreitä oliiveja
Valmistusohje
1. Aloita täytteestä: Sekoita pasteija kermatilkan kanssa aika löysäksi massaksi, kääntele mukaan oliivit.
2. Mausta pihvit, paista ne kypsiksi.
3. Levitä täyte pihveille, taita kaksinkerroin ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku