Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetyt lehtipihvit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lehtipihvit voivat tuntua kuivilta, jos ne vain tarjoillaan sellaisenaan paistettuina. Kermaisella maksapasteijalla täytettyinä ne tuntuvat taatusti mehukkailta.

Neljälle

  • 4 lehtipihviä
  • suolaa ja pippuria

Täyte

  • 100 g maksapasteijaa
  • ¾-1 dl kahvikermaa
  • noin 2 rkl hienonnettuja, vihreitä oliiveja

Valmistusohje

1. Aloita täytteestä: Sekoita pasteija kermatilkan kanssa aika löysäksi massaksi, kääntele mukaan oliivit.

2. Mausta pihvit, paista ne kypsiksi.

3. Levitä täyte pihveille, taita kaksinkerroin ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Lehtipihvi