1 Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta jauheliha suolalla ja mustapippurilla ja sekoita joukkoon raastetut porkkanat. Paista jauhelihaa keskilämmöllä niin kauan, että se saa väriä. Lisää tomaattipyree ja sekoita sitten joukkoon keitetty riisi. Mausta tarvittaessa lisää.
2. Leikkaa paprikan yläosa kanneksi. Poista varovasti paprikoista kaikki siemenet, ja täytä ne sitten jauhelihaseoksella. Pane leikattu yläosa kanneksi. Asettele sitten paprikat kattilan pohjalle tiiviisti, täytä vedellä paprikoiden puoleenväliin asti ja anna hautua matalalla lämmöllä kannen alla noin tunnin ajan.
3. Perunamuhennos: Keitä perunat kypsiksi ja muhenna tai purista ne. Sekoita kananmuna ja kermamaito keskenään ja lämmitä seos ennen kuin se sekoitetaan perunamuhennokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.