Tuorepastaa ja kirsikkatomaattikastiketta

Tuorepastaa ja kirsikkatomaattikastiketta 4–6 hengelle

  • 400 g kypsiä kirsikkatomaatteja
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 1 ruukku basilikaa
  • 400 g tuoreita lasagnelevyjä
  • 100 g parmesaanijuustoa
  • merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
  • oliiviöljyä
  • 2 palaa voita
  • 4 rkl balsamietikkaa

Valmistusohje

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!