Tuorepastaa ja kirsikkatomaattikastiketta
Julkaistu
Tuorepastaa ja kirsikkatomaattikastiketta 4–6 hengelle
- 400 g kypsiä kirsikkatomaatteja
- 4 valkosipulinkynttä
- 1 ruukku basilikaa
- 400 g tuoreita lasagnelevyjä
- 100 g parmesaanijuustoa
- merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria
- oliiviöljyä
- 2 palaa voita
- 4 rkl balsamietikkaa
Valmistusohje
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka