Viininviljelijän kassler

Luotettavan klassikkoruoan muunnelma.

Neljälle-kuudelle

  • noin 1 kg luutonta kassleria
  • mustapippuria
  • 1 tl timjamia
  • 2 tl murustettua rosmariinia
  • noin 300 g halkaistuja viinirypäleitä
  • 1 pieni prk ananasviipaleita, paloina

Valmistusohje

1. Hiero mausteet lihaan, ruskista se hyvin joka puolelta padassa. Lisää rypäleet ja ananas sekä tilkka ananaslientä.

2. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 30 minuuttia niin että liha lämpenee kokonaan. Tarjoile keitetyn riisin kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!