Viininviljelijän kassler
Julkaistu
Luotettavan klassikkoruoan muunnelma.
- Ruokavalio: Laktoositon
Neljälle-kuudelle
- noin 1 kg luutonta kassleria
- mustapippuria
- 1 tl timjamia
- 2 tl murustettua rosmariinia
- noin 300 g halkaistuja viinirypäleitä
- 1 pieni prk ananasviipaleita, paloina
Valmistusohje
1. Hiero mausteet lihaan, ruskista se hyvin joka puolelta padassa. Lisää rypäleet ja ananas sekä tilkka ananaslientä.
2. Hauduta hiljalleen kannen alla n. 30 minuuttia niin että liha lämpenee kokonaan. Tarjoile keitetyn riisin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka