Yrteiltä tuoksuvaa turskaa

Tämä on kevyttä ruokaa sille, joka haluaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa niille, jotka eivät ole laihdutuskuurilla.

Kahdelle

  • 6 dl salaattikiinankaalia, suikaloituna
  • 200 g porkkanoita, karkeasti raastettuina
  • 300 g turskaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl murustettua rakuunaa
  • 1 tl murustettua basilikaa
  • ½ kalaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • sitruunaa
  • persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Laita salaattikiinankaali ja porkkana matalan padan pohjalle. Halkaise valkosipuli ja lisää pataan.

2. Mausta kala ja laita se vihannesten päälle. Ripottele päälle yrtit.

3. Kuumenna liemikuutio ja vesi, kaada liemi kalan päälle. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kauttaaltaan valkoinen. Koristele sitruunalla ja hienonnetulla persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!