Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Yrteiltä tuoksuvaa turskaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on kevyttä ruokaa sille, joka haluaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa niille, jotka eivät ole laihdutuskuurilla.

Kahdelle

  • 6 dl salaattikiinankaalia, suikaloituna
  • 200 g porkkanoita, karkeasti raastettuina
  • 300 g turskaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 tl murustettua rakuunaa
  • 1 tl murustettua basilikaa
  • ½ kalaliemikuutio
  • 1 dl vettä
  • sitruunaa
  • persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Laita salaattikiinankaali ja porkkana matalan padan pohjalle. Halkaise valkosipuli ja lisää pataan.

2. Mausta kala ja laita se vihannesten päälle. Ripottele päälle yrtit.

3. Kuumenna liemikuutio ja vesi, kaada liemi kalan päälle. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kauttaaltaan valkoinen. Koristele sitruunalla ja hienonnetulla persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa