Yrteiltä tuoksuvaa turskaa
Julkaistu
Tämä on kevyttä ruokaa sille, joka haluaa. Tarjoile keitettyjen perunoiden kanssa niille, jotka eivät ole laihdutuskuurilla.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon
Kahdelle
- 6 dl salaattikiinankaalia, suikaloituna
- 200 g porkkanoita, karkeasti raastettuina
- 300 g turskaa
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 tl murustettua rakuunaa
- 1 tl murustettua basilikaa
- ½ kalaliemikuutio
- 1 dl vettä
- sitruunaa
- persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Laita salaattikiinankaali ja porkkana matalan padan pohjalle. Halkaise valkosipuli ja lisää pataan.
2. Mausta kala ja laita se vihannesten päälle. Ripottele päälle yrtit.
3. Kuumenna liemikuutio ja vesi, kaada liemi kalan päälle. Hauduta hiljalleen kannen alla kunnes kala on kauttaaltaan valkoinen. Koristele sitruunalla ja hienonnetulla persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku