Olipa keli mikä hyvänsä, meksikolainen ruoka tuo siihen lämpöä ja tunnelmaa. Keräsin yhteen parhaat tekemäni herkut. Tulista ja lempeää, kihelmöivää ja syviä makuja.
TACOT
Baja Fish Taco eli kalataco chilimajoneesilla ja mango-retiisisalsalla
Kala-taco chipotle-limemajoneesilla
Kana-papu -tostadas - paahdettu, rapsakka tortillaherkku
Chilinen lihahöystö tacon tai burriton väliin
Mole-kastike ja oluessa haudutettu possunposki -taco
Oluessa haudutettu ja riivitty karitsanpotka tacon väliin
Kurpitsa-chorizo -taco marinoidulla punasipulilla
PADAT
LISUKKEET
Kuolema kastikkeella – pirun tulinen salsa
Chimichanga – uppopaistettu burrito
Enchiladat riivityllä barbacoa-täytteellä
Meksikolaiset lihapullat tomaattikastikkeella
JÄLKIRUOKA