Edullinen lisuke grilliruoille! Testaa Kari Aihisen hittisalaatti
Suosittu coleslaw-salaatti sopii myös vapun ruokapöytään.
Vinkkasimme aiemmin MTV Uutisten Makuja-ruokasivuilla helppoja ruokavaihtoehtoja vappupiknikille. Näiden joukossa oli muun muassa vappupiknikin pelastava helppo pastasalaatti.
Vappumunkkejakaan ei kannata unohtaa! Rasvakäryn voi välttää, jos vappumunkit valmistaa tänä vuonna airfryerilla Liisan ohjeen mukaan.
Vapun hittiohje on Kari Aihisen coleslaw
Yksi MTV Uutisten Makuja-ruokasivujen suosituimmista vappuohjeista on myös Kari Aihisen helppo kaalisalaatti eli coleslaw. Aihinen valmisti tätä hitiksi noussutta kaalisalaattia aikoinaan MTV:n Kaappaus keittiössä -ohjelmassa.
Majoneesipohjainen coleslaw sopii mainiosti esimerkiksi erilaisten grilliherkkujen lisukkeeksi. Vappuna sitä voi sujauttaa vaikka myös erilaisten hampurilaisten tai hodareiden väliin.
Coleslaw on mainio lisukesalaatti vappupiknikille. Muista kuitenkin pitää huolta kylmäketjusta, äläkä esimerkiksi jätä salaattia auringonvaloon pitkäksi aikaa.
Nappaa suosittu ohje: Kari Aihisen coleslaw
Katso myös: Tämä coleslaw valmistuu sen sijaan ilman majoneesia! Katso Kapen toinen salaattiohje
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti