Näinkö pillimehun pilliä kuuluukin käyttää?
Onko pillin tarkoitus sittenkin sujahtaa mehuun ylösalaisin? Selvitimme.
Pillimehun juomisen luulisi olevan yksinkertaista, vaan ei. Oletko koskaan pohtinut, miten mehutetran pilliä on tarkoitus käyttää? Tästäkin aiheesta on saatu someväittely aikaiseksi.
New York Post uutisoi jo 2022, että pilliä voi joidenkin lähteiden mukaan käyttää myös "väärin päin". Näin tetran pohjalta saisi imettyä jokaisen mehupisaran. Delish-sivuston mukaan niksi aiheutti äläkkää netissä, ja kiistanalaista kikkaa olisikin syytä miettiä lisää.
Päätimme selvittää, onko pilliä todella tarkoitus käyttää "ylösalaisin".
"Eittämättä mielenkiintoinen tapa..."
– Artikkelissa esitetty vaihtoehto on toki mahdollinen ja eittämättä mielenkiintoinen tapa käyttää pilliä, Mehukatin tuotepäällikkö Joonas Toivonen kommentoi.
Mehuissa pillin pitkän osan kärki kuitenkin on terävämpi. Sen vinosti leikattu osa on tarkoitettu reiän puhkaisemiseen pillille.
– Lähtökohtaisesti pilli on siis suunniteltu käytettäväksi suomalaisille kuluttajille tutummalla "perinteisellä" tavalla, jossa pitkä osa laitetaan pakkauksen sisään ja lyhyempi taitos jää ulkopuolelle.
Katso myös: Jere testasi hitiksi nousseen sitruunamehukikan – lopputulos yllätti: "Mitä ihmettä?"
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti