Alkoholiton vappujuoma
Alkoholiton ja kupliva vappujuoma valmistuu helposti muutamasta raaka-aineesta. Kokeile kotitalouden lehtori Anu Heinaron ohjetta. Kippis!
- Aktiivinen valmistusaika: 5min
- Kokonaisvalmistusaika: 5min
- Annosmäärä: 1 kannullinen
Ainekset
- 5 dl kivennäisvettä
- 5 dl sitruunalimonadia
- 1,5 dl seljankukkamehutiivistettä
- 2 rkl sitruunamehua
Koristeeksi
- Sitruunaviipaleita, jäitä
Valmistusohje
Kaada kivennäisvesi, sitruunalimonadi ja seljankukkamehutiiviste kannuun, purista sitruunamehu päälle ja sekoita. Laita koristeeksi sitruunaviipaleita ja jäitä.
Resepti: Anu Heinaro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti