Nopeat kalkkunawrapit
Julkaistu
Anu Heinaron nopeasti valmistuvat kalkkunawrapit ovat täydellinen välipala tai vaikkapa piknik-eväs.
Ainekset
- rieskaleipää, tortillapohjia tai muuta ohutta leipää
- kalkkunaleikkelettä
- yrttituorejuustoa
- jääsalaattia
Valmistusohje
- Pese jääsalaatin lehdet ja kuivata talouspaperin päällä.
- Voitele rieskat tai tortillapohjat yrttituorejuustolla. Laita päälle kalkkunaleikkelettä ja jääsalaattia. Rullaa tiiviiksi rullaksi ja laita kelmuun käärittynä jääkaappiin vetäytymään.
- Leikkaa halutun kokoisiksi paloiksi: joko puoliksi tai vielä pienemmiksi suupaloiksi tarjoiluun.
Resepti: Anu Heinaro
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti