Bruce Willisin vaimo Emma ja tytär Tallulah juhlistivat Pulp Fictionin 30-vuotispäivää – erityinen ele näyttelijälle

Näyttelijän työstään eläköityneen Bruce Willisin vaimo Emma Heming Willis ja tytär Tallulah Willis kunnioittivat Brucen yhtä suurinta elokuvaa. 

Näyttelijän työstään vetäytyneen Bruce Willisin, 69, vaimo Emma Heming Willis, 45, ja tytär Tallulah Willis, 30, osallistuivat TCM Classic Film Festivalin avajaisgaalaan torstaina 18. huhtikuuta. Tapahtumaan sisältyi erityinen 30-vuotisjuhlanäytös elokuvasta Pulp Fiction – tarinoita väkivallasta (1994), joka on yksi Brucen suurimmista elokuvista.

Tapahtumassa oli mukana myös muita elokuvan tähtiä, kuten John Travolta, Uma Thurman, Harvey Keitel ja Samuel L. Jackson

Emma pukeutui punaisella matolla mustaan Diorin pukuun ja valkoiseen satiinipuseroon sekä mustiin korkokenkiin. Tallulah käytti revittyjä, löysiä farkkuja ja mustaa bleiseriä keltaisen paidan päällä. Erityisesti huomion kiinnitti Tallulahin päässä ollut musta baseball-lippis, johon oli kirjailtu valkoisin kirjaimin Bruce.

Emma ja Bruce viettivät noin kuukausi sitten 15-vuotishääpäiväänsä.

Pariskunta meni naimisiin Turks- ja Caicossaarilla maaliskuussa 2009, ja heillä on yhteiset tyttäret Evelyn, 9, ja Mabel, 12. Brucella ja hänen entisellä vaimollaan näyttelijä Demi Moorella, 61, on Tallulahin lisäksi myös yhteiset tyttäret Rumer, 35, ja Scout, 32.

Brucella diagnosoitiin helmikuussa 2023 frontotemporaalinen dementia, joka vaikuttaa hänen kommunikointi- ja kielitaitoonsa. Hän jätti uransa jo vuonna 2022 saadessaan afasiadiagnoosin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat