Lehti: Entisen SM-liigatähden ura jatkuu Venäjällä

Entinen SM-liigatähti Robin Press jatkaa uraansa jääkiekon KHL:ssä ja Metallurg Magnitogorskissa, ruotsalaislehti Aftonbladet uutisoi tietojensa pohjalta.

Ruotsalaispuolustaja Press, 29, pelasi juuri ensimmäisen kautensa Metallurg Magnitogorskissa ja voitti joukkueen varakapteenina KHL:n mestaruuden. Tätä ennen Press oli pelannut kaksi peräkkäistä KHL-sesonkia Severstal Tsherepovetsissa, joten nyt vyölle venäläisvetoisessa liigassa olisi tulossa neljäs kausi.

Aftonbladetin mukaan Press on päässyt Metallurgin kanssa sopimukseen jatkosta. Samaa kertoi aiemmin uutistoimisto Tass, jonka haastattelussa Metallurgin urheilujohtaja Sergei Gomoljako sanoi, että Pressin kanssa on saavutettu yhteisymmärrys kontrahdin jatkamisesta.

Gomoljako lisäsi, että seura haluaisi solmia Pressin kanssa kaksivuotisen jatkon, "mutta katsotaan, miten neuvottelut menevät".

Viime kaudella kaikkiaan neljä ruotsalaista pelasi KHL:ssä. Suomalaisia oli vain yksi, Kunlun Red Starissa kiekkoillut hyökkääjä Teemu Pulkkinen.

Kovaa jälkeä aiemmin Lukossa

Robin Press pelasi ennen KHL-vuosiaan kaksi kautta Rauman Lukossa 2019–21. Hän voitti sesongilla 2020–21 SM-liigan puolustajien piste- ja maalipörssin tehoilla 17+31=48, ja hänet palkittiin sarjan parhaana puolustajana. 

Press toimi tuolla Lukon Suomen mestaruuteen päättyneellä kaudella raumalaisseuran varakapteenina.

Lue myös:

    Uusimmat