Sébastien Ogierita hapanta tekstiä – suomalaisasiantuntija sivalsi: "Ihania nämä kuljettajat"

Sebastien Ogier selittelee sään muutoksella – Janne Ferm: "Ovat ihania nämä kuljettajat" 1:13
Katso: Sebastien Ogierilta happamia olosuhdekommentteja – asiantuntija Janne Ferm sivaltaa: "Ovat ihania nämä kuljettajat."

Sébastien Ogierilta kuultiin hapanta tekstiä Kroatian MM-rallin viidennen erikoiskokeen maalissa. MTV Urheilun asiantuntija Janne Ferm huomautti sen jälkeen rallin tavanomaisista olosuhdemuuttujista.

MAINOS

MM-ralli yksinoikeudella
MTV Katsomossa!

Portugalin MM-ralli 9.-12.5.

Kaikki suorat ajolähetykset MTV Maxilla ja MTV Katsomossa kaudella 2024.

Kesken Platak 2 -erikoiskokeen sade voimistui. Ensimmäisenä liikkeellä olleet kuskit pääsivät ajamaan pätkän kuivemmissa oloissa ja hyötyivät myöhemmin lähteneisiin nähden.

Toyotan kokenut ranskalaiskuski Sébastien Ogier ei malttanut olla tarttumatta tähän. Hänen mukaansa "mahdollisuuksia ei ole", kun osa ajaa kuivemmassa ja toisille tie on märempi.

Asiantuntija Janne Ferm otti Ogierin kommenteista kriittisesti kiinni.

Nämä ovat ihania nämä kuljettajat. Me unohdamme, että tämä ei ole yhteislähtö ja ulkoilmalajistakin on vielä kyse. Välillä unohdamme, että sääolosuhde voi vaihtua. Eihän tuo pintakaan ole ikinä sama, Ferm sanoi.

– Kilpailuvietti kun ihmisillä on, sitä unohtaa asioita, mitkä ympärilläkin ovat.

Ogierin haastattelu ja Fermin kommentit ovat ylälaidan videolla.

Ogier oli erikoiskokeella kolmanneksi nopein, 5,4 sekuntia Hyundain Thierry Neuvillea hitaampi. Ogier jatkaa myös rallin kokonaistilanteessa kolmannella sijalla, 26,9 sekuntia kisaa johtavaa Neuvillea jäljessä.

Lue myös:

    MM-rallivideot

    Uusimmat