Ulosajettu Xavi raivoissaan Barcelonan putoamisen jälkeen – lateli rajuja syytöksiä: "Emme voi pysyä hiljaa"

Barcelona-päävalmentaja Xavi riehuu itsensä ulos 0:41
Tästä näet, miten Barcelona-päävalmentaja Xavi riehui itselleen ulosajon.

Barcelonan päävalmentaja Xavi ei sulattanut tiistai-iltana joukkueen 1–4-tappiota PSG:lle, jonka myötä katalonialaisten tie Mestarien liigan puolivälierissä nousi pystyyn. Luotsi kaatoi likasangon romanialaistuomari Istvan Kovacsin niskaan.

Xavi menetti toisella puoliajalla PSG:n 2–1-maalin jälkeen kentän reunalla malttinsa, jonka seurauksena Kovacs nosti tälle punaisen kortin. Viisi minuuttia myöhemmin Kovacs vihelsi Barcelonan laitapuolustajan Joao Cancelon holtittomasta kontaktista rangaistuspotkun, josta Kylian Mbappe painoi pelin lukemiin 3–1.

– On merkityksetöntä puhua pelistä. Erotuomari tuhosi sen kokonaan, Xavi latasi

– On sääli, että taipaleemme Mestarien liigassa päättyi tuomarin virheeseen.

Maalikooste: Barcelona - PSG 7:02
Maalikooste: PSG nousi kahden maalin takaa välieriin – Kylian Mbappe osui kahdesti

Myös Xavin apuvalmentajan myöhemmin ulos heittänyt Kovacs piti ottelussa kovaa jöötä. Maalintekotilanteessa PSG:n nuoren ranskalaishyökkääjän Bradley Barcolan kumoon törkkinyt Ronald Araujo katseli suoraa punaista 29. minuutilla Barcelonan vielä johtaessa ottelua Raphinhan avausmaalilla. Keltaisia kortteja jaettiin kaikkiaan yhdeksän.

– Emme voi pysyä hiljaa. Hän muutti peliä ja koko otteluparia. Se oli katastrofi, Barcelonan päävalmentaja sanoi pelin jälkeen, Xavi jatkoi.

PSG kohtaa välierissä Atletico Madridin pudottaneen Dortmundin. Keskiviikkona ratkaistaan toinen välieräpari, kun Manchester City ja Real Madrid sekä Bayern München ja Arsenal lähtevät toisiin osaotteluihin tasatilanteissa.