Pastaa sienien ja pinaattisalaatin kera
Ihanan täyttävä ja mahtavien makujen ruoka on tässä. Jos nuukailet paistorasvassa, voit suoda itsellesi kunnon keon parmesaania. Päälle vielä runsaat kierrokset pippurimyllystä, niin a vot.
4 hengelle
- 500 g tuorepastaa
- 300 g sekasieniä
- 2 salottisipulia
- 1 dl ruokakermaa
- 25 g voita
- suolaa ja mustapippuria
Pinaattisalaatti
- 150 g tuoretta pinaattia
- 2 dl keitettyjä, kylmiä kidneypapuja
- 1 keltainen paprika
- oliiviöljyä
- balsamiviinietikkaa
- suolaa ja valkopippuria jauhettuna
Tarjoiluun
- parmesaanijuustoa vastaraastettuna
Valmistusohje
1. Pinaattisalaatti: Sekoita yhteen öljy, viinietikka, suola ja pippuri. Huuhtele ja kuivaa pinaatit, poista paksuimmat lehtiruodot ja paloittele lehdet. Huuhdo ja halkaise paprika, poista siemenet ja kalvot, suikaloi. Sekoita pinaatti- ja paprikasuikaleet sekä pavut. Kaada päälle kastike juuri ennen tarjoilua.
2. Keitä pasta runsaassa suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
3. Kuori ja silppua salottisipulit hienoksi. Kuullota sipulisilppua ja sieniä voissa viisi minuuttia.Lisää kerma, keitä hieman kokoon ja mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Tarjoile sienikastike pastan kera ja raasta päälle runsaasti parmesaania. Pinaattisalaatti kruunaa annoksen.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät
-
Ranskankermavaahtoa, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja raparperiremmi
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti