Maailman helpoin grilliateria karitsanfileestä ja kasviksista
Grillaaminen on perusteiltaan helppoa. Siitä tulee tehtyä usein turhan monimutkaista ja aikaa vievää, kun sen mahdollisuudet ovat alkaneet aueta. Välillä on hyvä palata alkulähteille, kypsentämiseen avotulella. Vietettyäni sunnuntaipäivän kokonaan puutarhatöissä halusin simppeliä grilliruokaa. Olin ostanut päiväystarjouksena luomukaritsan ulkofileetä. Yön yli marinointi olisi tehnyt sille hyvää, vaikka se toimisi yksinäänkin. Jotain sille täytyi kuitenkin tehdä. Tein tylsän, mutta aina toimivan pikamarinadin, joka toimi lopulta täydellisesti ja päädyin nuhtelemaan itseäni perusteiden hylkimisestä. Kylkeen nippu erilaisia kasviksia, kaikki grilliin ja lautaselle mieletön kombinaatio aitoja makuja, kukin ylväänä itsenään. Tämän helpommaksi ei upean grilliaterian tekeminen mene.