Juures-cassoulet Chef Santeria mukaillen
Juureksista pitävät kaikki. Ei välttämättä jokaisesta, mutta useimmista. On todella hämmentävää, että ne ovat päässeet keittokirjoissa pääosaan vain aniharvoin. Tamperelainen, aiemmin mustamakkarakirjalla kunnostautunut Chef Santeri huomasi tämän ja ryhtyi toimeen. Syntyi Rakkaat juurekset, kirja pullollaan juuresruokia. Juureksia alkuruoaksi, juureksia keitossa, juureksia pääruokana ja juureksia jopa jälkiruokana. Ja toki myös lisukkeena. Sain Santerilta lahjaksi tämän harvinaisen käytännöllisen kirja, josta haluaa tehdä poikkeuksellisen montaa ruokaa. Selaa kirjakaupassa ja totea itse. Yksinkertaista, helppoa ja maukasta. Anna-Liisa Nikuksen kuvat ovat kotoisan lämminhenkisiä ja nostavat pääosaan itse raaka-aineen eikä stailausta.