1–10! Mikael Granlundin tähdittämä joukkue rämpii surullisella tavalla NHL:ssä

Mikael Granlundin edustama San Jose Sharks sai tylyn selkäsaunan NHL:ssä, kun se koki nolon 1–10-tappion Vancouver Canucksille.

San Josen surkea alkukausi sai jatkoa tylyllä tavalla. Vierasjoukkue Vancouver ratkaisi ottelun jo käytännössä avauserässä lyömällä taululle neljä maalia.

Toisessa erässä myllytys jatkui ja San Josen maalilla aloittanut suomalaisvahti Kaapo Kähkönen tulitettiin kuuden takaiskumaalin jälkeen vaihtoon hieman ennen ottelun puoliväliä.

Kahden erän jälkeen Vancouver johti ottelua 8–0. Vancouver johti ottelua jo 10–0, mutta San Josen Fabian Zetterlund rikkoi kuparisen reilu kolme minuuttia ennen päätössummeria.

Ottelun ykköstähti oli peräti viisi pistettä (1+4) takonut huippupakki Quinn Hughes.

San Josen alkukausi on ollut synkkä. Joukkue on kerännyt kymmenestä ensimmäisestä ottelustaan vain yhden vaivaisen pisteen ja tehnyt vain kymmenen maalia, mikä on ylivoimaisesti vähiten koko NHL:ssä.