15.9. Mausteinen kanapata

kanapata
kanapataruokala
Julkaistu 15.09.2005 00:00(Päivitetty 15.09.2005 11:40)
  • Mausteinen kanapata:
  • 400 g broilerisuikaleita
  • 1 iso sipuli
  • 2 paprikaa
  • 2 valkosipulin kynttä
  • 1 prk tomaattisosetta
  • 4 dl kana- tai lihalientä
  • 2 dl ruokajogurttia
  • 1 tl kuminaa
  • 1-2 tl tandoori-mausteseosta
  • suolaa
  • ripaus chiliä
  • öljyä

Kuumenna reunallisessa pannussa tai padassa tilkka öljyä ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää hienonnetut sipulit sekä paloitellut paprikat. Lisää myös kaikki mausteet sekä tomaattisose ja anna hautua hetki. Lisää lopuksi jogurtti ja kanaliemi. Hauduta miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi tuoretta korianteria ja tarjoa riisin kera.

  • Riisi:
  • 2 dl basmati-riisiä
  • 4 dl vettä
  • suolaa
  • kurkumaa
  • 2 neilikkaa
  • tilkka öljyä

Kuumenna öljytilkka kattilassa ja kuullota siinä riisi sekä kurkuma. Lisää neilikat ja vesi. Mausta kevyesti suolalla. Kiehauta ja hauduta sitten riisi kypsäksi.

Resepti: Alex Nurmi /Ruokala

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle