16-vuotiaan urheilijan sensaatiotempusta yllättävät seuraukset: "Ilmaiset loppuelämänsä ajan"

Dartsin MM-finaaliin sensaatiomaisesti edennyt Luke Littler on saanut kovia tarjouksia.

Vasta 16-vuotias britti heitti itsensä satumaisesti dartsin MM-turnauksen kakkoseksi. 

Littler kertoi turnauksen aikana juhlivansa voittojaan kebabilla ja limpparilla. Nyt Iso-Britanniassa vaikuttavan markettiketjun toimitusjohtaja on ladannut nuorukaiselle kovan lupauksen.

– Kutsun hänet yhteen kolmesta liikkeestämme Warringtonissa ja hän saa ilmaiset kebablihat loppuelämänsä ajan, ketjun toimitusjohtaja lupaa Daily Starin mukaan.

Myös paikallisen kebabravintolan omistaja on luvannut döneriä loppuiäksi. Ravintola on nimennyt jo aiemmin annoksen Littlerin mukaan. Myös parturitoimintaa harjoittava omistaja sanoo Guardianissa, että lompakkoa ei visiitillä tarvita.

– Kutsumme annosta "Luke Wrapiksi", koska olemme tottuneet tekemään sitä hänelle. Hän on huipputyyppi ja tulee toivottavasti taas pian ilmaiseen hiustenleikkuuseen ja kebabille. Ne ovat ilmaisia koko hänen elämänsä ajan, ei epäilystäkään.

Maailmanmestaruuden MM-finaalissa vei Luke Humphries, jolle titteli oli ensimmäinen. Humphries kuittasi voitostaan 500 000 puntaa eli noin 580 000 euroa. Littler puolestaan ansaitsi onnistumisestaan MM-kisoissa 200 000 puntaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat