26-vuotias kehonrakentaja astui lavalle ja kuoli – pysäyttävä viimeinen päivitys

26-vuotias kehonrakentaja Antonio Souza kuoli osallistuessaan menestyksekkäästi kilpailuun Brasiliassa, G1 kertoo.

Antonio Souza astui toissa lauantaina lavalle Navega Open -kehonrakennuskilpailussa Navegantesin rannikkokaupungissa eteläisessä Brasiliassa. Hänet palkittiin sijoittumisesta kolmen parhaan joukkoon.

Palkinto ja kilpailu jäivät kuitenkin brasilialaismiehen elämän viimeisiksi. Kehonrakentaja koki kisaan osallistuessaan sydänpysähdyksen, ja kuoli.

Viimeinen päivitys

Antonio Souzan vaimo Yone Silva kertoi Antonion käyttäneen kilpailuun valmistautuessaan nestenpoistolääkkeitä, jotta hänen lihaksensa olisivat näkyvämmät. Keho kuivui suuresti.

– Hän oli valitettavasti todella kuiva, Yone kuvaili.

– Tiedämme, että tämä urheilulaji vaatii paljon uhrauksia, ja näimme, että hän oli hyvin heikko. Hän ei kuitenkaan sanonut mitään, ettei hän huolestuttaisi meitä. Ainoa asia, jonka hän sanoi, oli päivä, jona hän kilpailisi.

Antonio teki viimeisen sosiaalisen median julkaisunsa, josta muodostui tapahtuneen valossa pysäyttävä, vain hetki ennen kisaa.

– Mennään punnitukseen. Jumala, ole hyvä ja anna kaiken sujua hyvin. Olemme kuivia, eikö? Kasvoista voi nähdä, Antonio päivitti.

"Hän sanoi tulevansa kuolemaan tekemällä, mitä hän halusi"

Antonio Souza oli kilpaillut kehonrakentajana noin viiden vuoden ajan ja voittanut useita kisoja. Vuonna 2022 hän juhli mestaruutta arvostetussa Arnold Classicissa.

Antonion sisko Marya Braz korosti, että hänen veljensä omistautui kehonrakennukselle alusta lähtien. Hän kuvasi Antonion antaneen kirjaimellisesti henkensä lajille ja kilpailleen viimeiseen henkäykseensä saakka.

– Hän sanoi tulevansa kuolemaan tekemällä, mitä hän halusi, Marya valotti.

Lue myös:

    Uusimmat