Kaikki 62 ihmistä kuolleet hirvittävässä lento-onnettomuudessa Brasiliassa – paljastus wellness-huippu Danielasta, 30, särkee sydäntä

Kaikki 62 ihmistä kuolivat viime perjantaina tapahtuneessa lento-onnettomuudessa Brasilian Vinhedossa. Yksi menehtyneistä oli kehonrakennuksen ammattilaisdebytanttiinsä suuntaamassa ollut wellness-urheilija Daniela Schulz Froda, 30.

Lentoyhtiö Voepass Linhas Aéreasin matkustajakone oli tekemässä lentoa Brasilian sisällä Cascavelista Paranán osavaltiosta Guarulhosiin São Paulon osavaltioon. Kone syöksyi maahan Vinhedossa São Paulon osavaltiossa alettuaan menettää lentokorkeutta puolitoista minuuttia ennen hirvittävää onnettomuutta.

Kaikki lennolla olleet 62 ihmistä menehtyivät. 58 heistä oli matkustajia ja neljä kuului lentohenkilökuntaan.

Kaikilla lennolla olleilla oli lentoyhtiön edustajien mukaan Brasilian asiakirjat. Portugalin ulkoministeriö kertoi, että yksi kuolleista oli Portugalin kansalainen.

Ammattilaisdebyytti jäi toteutumatta

Yksi kuolleista, brasilialainen wellness-kehonrakentaja Daniela Schulz Froda, oli suuntaamassa kansainvälisen IFBB-liiton ammattilaisdebyyttiinsä Mississippin Tupeloon Yhdysvaltoihin. Kilpailutapahtuma Tupelo Show ollaan järjestämässä 16.–17. elokuuta.

Aiemmin tänä vuonna Portugalin Estorilissä ammattilaiskorttinsa ansainneen Danielan oli tarkoitus vaihtaa konetta Guarulhosissa ja jatkaa matkaa Tupeloon.

Maaliskuussa 1994 syntyneen, 30-vuotiaan Danielan ammattilaisdebyytti jäi kuitenkin ikuisesti toteutumatta. Lennolla menehtyi myös mukana ollut Danielan aviomies Hiales Carpine Froda, 33.

Toive raskaudesta ensi vuonna

Danielan sisko Carina Schulz paljasti sydäntäsärkeviä tietoja sisarestaan.

– Hän oli elämänsä huipulla, hän aikoi tulla raskaaksi ensi vuonna. Hän oli meidän inspiraatiomme, Carina kertoi G1:n mukaan.

Perhe piti Danielaa myös esimerkkinä kurinalaisuudesta ja päättäväisyydestä.

Danielan kummitäti Natacha Queiroz Pacheco luonnehti Danielan olleen "hyvin erityinen, elinikäinen ystävä".

– Dani on aina ollut hyvin seikkailunhaluinen, kummitäti kertoi.

"Ei säästänyt voimiaan saavuttaakseen, mitä hän halusi"

Danielaa kolme vuotta valmentanut Matheus Paixão sanoi, että ammattilaisdebyyttiinsä suuntaamassa olleen Danielan tavoitteena oli saavuttaa paikka Olympiaan, maailman arvostetuimpaan kehonrakennustapahtumaan.

– Meillä oli todella hyvä fysiikka esitettävänä. Olimme luottavaisia, Matheus kertoi Caras Brasilille.

Valmentaja kehui Danielan inspiroineen kaikkia.

– Hän oli hyvin omistautunut persoona, joka ei säästänyt voimiaan saavuttaakseen, mitä hän halusi. Hän huokui hyvää energiaa, hän oli henkilö, joka vaikutti kaikkiin hänen ympärillä olleisiin ihmisiin, Matheus luonnehti. 

Puolitoista vuotta lavalla debytoinut Daniela omisti myös vaatemerkkiyritys Lookfit Moda Fitnessin. Valmentajansa mukaan Danielan unelmana oli myös avata oma kuntosali, ja sitä jo rakennettiin.

Lue myös:

    Uusimmat