40 kiloa laihtunut laulaja Jippu paljastaa, miten on saanut pidettyä elämäntapansa: "Se vaatii todella paljon työtä"

Laulaja Jippu kertoo, miten on saanut pidettyä Olet mitä syöt -ohjelman myötä tulleen elämäntapansa viimeisen neljän vuoden aikana. 

Laulaja Jippu, oikealta nimeltään Meri-Tuuli Elorinne, nähtiin vuonna 2020 mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa. Elämäntaparemonttinsa Jippu aloitti kesäkuussa 2020.

Nyt Jippu kertoo Instagramissa elämäntapaansa liittyviä kuulumisiaan neljän vuoden jälkeen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Olin kohdellut kehoani huonosti ja ahtanut itseeni suklaata kilotolkulla. Ymmärsin ettei niin voinut jatkua mutta samalla olin asian suhteen voimaton. Tunteisiin syöminen oli todella muodostunut ongelmaksi, häpeää oli kertynyt ja kiloja oli kertynyt lähes 100kg, Jippu kertoo. 

Tähti on tehnyt paljon töitä tilanteensa eteen. 

– Mitään helppoa tapaa laihtua ei ole, se vaatii todella paljon työtä. Rehellisyyden nimessä en kuitenkaan kuulu niihin, jotka viihtyvät salilla tai riuhtoo lenkkipoluilla, se että painoni on nyt säilynyt normaalina nämä vuodet johtuu ainoastaan siitä etten ole syönyt enää herkkuja. 

Jippu kertoo, että tasapainon löytäminen herkkujen ja terveellisen elämän välillä on avain hänen onnistumiseensa. 

– En mitenkään kontrolloi syömistä tai neuroottisesti siihen toljota. Ei ole mitään ihmeen ruokavaliota minä vaan myönnän sen että karkkien ja suklaiden kanssa minun ei pidä enää leikkiä tai muuten juttu lähtee lapasesta.

– En rääkkää itseäni treeneillä mutta olen kyllä ajatellut aloittaa syksyllä liikkumisen ihan vaan sen takia, että se tekee mielelle hyvää. En siis ole mikään sporttinen tyyppi enkä siksi sovi miksikään laihdutus esikuvaksi. 

Seuraajat kommentoivat laulajan päivitystä. 

– Olet kirjoittanut viisaita ajatuksia. Kiitos, seuraaja kommentoi. 

– Armollisuus kuuluu tekstistäsi ja uskonkin, että juuri armollisuudella itseään ja kilojaan kohtaan saa paremman tuloksen, kuin itsensä rääkkäämisellä ja liian tiukalla otteella, henkilö kirjoittaa. 

– Iso työ, onnea! Kilojen pudottaminen ei ole helppoa, saati niiden pitäminen poissa. Olet upea, somessa kommentoidaan. 

Lue myös:

    Uusimmat