90 päivää morsiamena -tähti Big Ed kihlasi uuden rakkaansa vain 24 tuntia ensitapaamisesta

Big Ed kertoo, että on löytänyt rinnalleen sen oikean.

90 päivää morsiamena  -ohjelmasta tutun Ed "Big Ed" Brown, 59,elämässä puhaltavat rakkauden tuulet. Useat yhdysvaltalaismediat, muun muassa People, TMZ ja Page Six kertovat, että tv-tähti on löytänyt rinnalleen uuden rakkaan, 29-vuotiaan Porscha Raemondin, jonka hän kihlasi vain 24 tuntia kaksikon ensitapaamisen jälkeen.

Brown ja Raemond tapasivat toisensa ensikertaa floridalaisessa voileipäravintolassa viime perjantaina. Lehtitietojen mukaan ravintolassa oli parhaillaan käynnissä Brownin fanitapahtuma.

Brown kommentoi Page Sixille rakastuneensa nykyiseen kihlattuunsa ensisilmäyksellä.

– Hän tuli luokseni, antoi minulle lämpimimmän halauksen ja suuren suudelman poskelle, Brown kuvailee hänen ja Raemondin ensitapaamista.

– Tunsimme kipinät, hän jatkaa.

Brown teki oitis siirtonsa ja kutsui Raemondin syömään illallista hänen ja ystäviensä kanssa seuraavana päivänä. Brown kertoo Page Sixille päättäneensä kyseisen illallisen aikana, että haluaa viedä Raemondin vihille. 

Brown sanoo ystävänsä rohkaisseen häntä kosinnan suhteen. Lopulta mies pyysi Raemondia vaimokseen klemmarista taiteilemallaan sormuksella. 

– Polvistuin ja kaikki sekosivat. Koko ravintola hullaantui, Brown muistelee suurta hetkeä. 

– Sanoin, että "Katsos, en koskaan halua päästää sinua menemään. Luulen, että olen tavannut sen oikean. Haluan mennä naimisiin kanssasi". Hän vastasi myöntävästi, ja me halailimme ja suutelimme, hän jatkaa.

Brown kertoo, että on rakastunut tulevaan vaimoonsa. Miehen perhe arvelee kosinnan olleen julkisuustemppu, mutta Brown vakuuttaa olevansa asian suhteen tosissaan.

Brown seurusteli aiemmin Elizabeth "Liz" Woodsin kanssa. Parin kivikkoista, vuonna 2021 alkunsa saanutta suhdetta seurattiin 90 päivää morsiamena -sarjan sisarsarjassa 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen. Ex-pari erosi on-off-suhteensa aikana ainakin 15 kertaa.

Brownin rakkauselämää seurattiin 90 päivää morsiamena -ohjelmassa kuitenkin pidempään: Big Ed tuli alunperin tunnetuksi, kun ohjelmassa seurattiin hänen rakastumistaan tuolloin 23-vuotiaaseen filippiiniläiseen Roseen. Ohjelmassa Brown matkusti naisen luokse FIlippiineille, mutta rakkaustarina oli kaikkea muuta kuin satumainen. 

Brown muun muassa vaati Rosea ajamaan säärikarvansa sekä valitti naisen hygieniasta ja päätti näin ollen ostaa suuvettä ja hammasharjan mielitylleen. Pariskunta ennätti kihloihinkin, mutta rakkaustarinalla oli lopulta karvas loppu.

Lue myös:

    Uusimmat