Abba ilmestyi Euroviisufinaaliin hologrammeina – somekansalta täystyrmäys: "Tämä on niin huono"

Windows95man kertoo viimeisessä harjoituksessa sattuneesta kömmähdyksestä 2:15
Videolla: Windows95man kertoo viimeisessä harjoituksessa sattuneesta kömmähdyksestä

Abba-hologrammit Euroviisujen väliajalla saivat aikaan somekansan täyden tyrmistyksen.

Malmön Euroviisut ovat käynnissä ja kaikki kisaesitykset on nyt nähty. Ennen pisteiden julkistamista vuorossa ovat viisujen väliaikanumerot, joista yksi on herättänyt runsaasti närää ja kritiikkiä. 

Tänä vuonna tuli kuluneeksi tasan 50 vuotta siitä, kun ruotsalainen legendanelikko Abba voitti Euroviisut Ison-Britannian Brightonissa. 

Ennen itse tapahtumaa uumoiltiin, että tässä saattaisi olla sauma yhtyeen takaisin saattamiseksi lavalle. Tämä kuitenkin teilattiin jo kauan sitten, sillä Abban jäsenet ovat ilmoittaneet, etteivät he aio esiintyä yhdessä enää koskaan. 

Abban sijaan väliajalla nähtiin ensin esiintymässä toinen a:lla alkava ruotsalainen yhtye: 1990-luvun discobändi Alcazar, joka esitti ikonisen tanssiveisun Crying at the Discoteque.

Ja näin ollen, koska viisulavalle ei saatu sitä ihka oikeaa Abbaa, tuotiin väliajalle yhtyeen hologrammiversio Lontoosta käsin, jossa on esitetty usean vuoden ajan yhtyeen ABBA Voyage -nimistä virtuaalikonserttia. 

Sosiaalisessa mediassa hologrammiesiitys ei ole vakuuttanut katsojia. Viestipalvelu X:ssä (entinen Twitter) monet ovat tyrmänneet sen täysin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Luoja nämä Abba-hologrammit ovat hirveitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Miksi helvetissä näemme Abba-hologrammeja suorittamassa väliaikaesitystä, tämä on niin huono.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Hitto nämä Euroviisut ovat oudot. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Abba-hologrammit ovat oikeasti kammottavia.

Suomea Euroviisuissa edustavat Windows95man  sekä Henri Piispanen  kappaleella No Rules!. Vuoden 2024 voittaja selviää yöllä.

Lue myös:

    Uusimmat