Aikuisviihdetähti Stormy Daniels todistaa tänään hyssyttelyrahaoikeudenkäynnissä

Donald Trumpin rikosoikeudenkäynti jatkuu.

Yhdysvaltain entisen presidentin Donald Trumpin niin sanottu hyssyttelyrahaoikeudenkäynti jatkuu tänään. ABC Newsin mukaan aikuisviihdetähti Stormy Danielsin, oikealta nimeltään Stephanie Cliffordin odotetaan tänään nousevan todistajan aitioon. 

Päätös kutsua Clifford todistajaksi antaa valamiehistölle mahdollisuuden kuulla suoraan Trumpin rikosoikeudenkäynnin keskiössä olevaa henkilöä.

Tapaus liittyy Stephanie Cliffordille vuoden 2016 presidentinvaalien alla maksettuihin niin sanottuihin hyssyttelyrahoihin. 

Trump on kiistänyt syytteet ja sen, että hänellä olisi ollut intiimi suhde Cliffordin kanssa. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Yhdysvalloissa käydään rikosoikeudenkäyntiä maan presidenttiä vastaan.

MTV Katsomossa julkaistaan keskiviikkona 8. toukokuuta kaksiosainen dokumentti Stormy, jossa Daniels kertoo oman tarinansa ja paljastaa, mitä hänen ja Yhdysvaltain ex-presidentin välillä tapahtui vuonna 2006.

Stormy-dokumentti MTV Katsomossa keskiviikkona 8. toukokuuta. Dokumentti nähdään myös Avalla sunnuntaina 12.5. klo 23.00 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat