Aku Hirviniemi yökkäilee syödessään lampaan silmiä: Todella etovaa!

Aku Hirviniemi hyppää taas tien päälle ohjelmansa toisella tuotantokaudella. Ensimmäisessä jaksossa mies seikkailee Islannissa sukeltaen myös paikallisten ruokien merkilliseen maailmaan.

Aku Hirviniemi ja 7 ihmettä -ohjelma vie katsojat milloin mihinkin maailmankolkkaan. Tällä kertaa isäntänä toimiva Aku Hirviniemi päätyy maistelemaan toinen toistaan kamalamman kuuloisia, islantilaisia perinneherkkuja.

Miehen lautaselle päätyy niin kokonainen lampaan pää, valaan kiveksiä kuin pala mädätettyä hain lihaakin. Mikään näistä ei varsinaisesti hieronut miehen makunystyröitä, mutta yksi ällötys oli yli muiden.

– Kokonaisuus oli aika kamala. Mutta yksittäisenä se silmä oli kamalin. Se oli ylitsepääsemätön. Ehkä olen niin tottunut kivesten imeskelyyn, mies vitsailee MTV.fi:lle.

– Ajatus siitä, että se on tosiaan silmä, niin oli jo itsessään todella etova. Mädätetty hai oli aika lähellä hapansilakkaa, joka meillä joskus oli testissä Possessa. Ja sehän on siis aivan hirveää, mies muistelee.

Vuosien mittaan Hirviniemi onkin joutunut syömään ties mitä erikoisuuksia. Vaikka kokemusta alkaa jo olla, tähän osuuteen työssään hän ei koskaan tule tottumaan.

– Kyllä se oksennusrefleksi tulee aina. Ei makujen maailmaan totu koskaan. Toisaalta äiti on sanonut, että kaikkea pitää maistaa, rohkea riihimäkeläinen toteaa.

Aku ja 7 ihmettä MTV3-kanavalla kello 21:00 tiistaisin.

Lue myös:

    Uusimmat