Aleksander Barkov teki upeaa seurahistoriaa – NHL-luotsilta saavillinen kehuja: "Hän tulee jättämään valtavan jäljen"

Floridan Panthersin suomalaistähti Aleksander Barkov teki seurahistoriaa, kun hän pelasi 672. NHL-ottelunsa pantteripaidassa.

Barkovista tuli ottelun myötä kaikkien aikojen eniten NHL-otteluita Florida Panthersin organisaatiossa pelannut pelaaja. Barkov ohitti tilastossa Jonathan Huberdeaun.

Barkov pitää kärkipaikkaa ottelutilaston lisäksi myös Floridan kaikkien aikojen maali- ja pistepörssissä.

– Tämä on 11. kauteni, mutta tuntuu vain kahdelta viikolta. On ollut valtava kunnia ja etuoikeus olla Pantteri niin pitkään. Toivottavasti vielä monta vuotta lisää, Barkov kommentoi NHL:n sivuilla.

– Florida on elämäni. Minut varattiin tänne ja sain ensimmäisestä päivästä lähtien kaiken mahdollisen avun, jotta voisin menestyä täällä. Elän unelmaani joka sekunti. Floridassa pelaaminen on minulle unelmien täyttymys, Barkov myhäilee Bally Sportsin haastattelussa.

Päävalmentaja Paul Maurice kehui Barkovia vuolaasti ennen yön ottelua.

– Hän tekee kovasti töitä joka päivä, pitää huolta kehostaan ja treenaa kovaa ollakseen niin hyvä kuin mahdollista. Hän on uskomattoman johdonmukainen ammattilainen. Hän tulee jättämään valtavan jäljen tähän seuraan, Maurice kehuu Floridan haastattelussa.

Lue myös:

    Uusimmat