Aleksander Barkovilta upeaa puhetta joukkuetoveristaan – tähtipelaajan hilpeä lupaus lunastettiin mestaruusjuhlissa: "Hieno hetki"

Aleksander Barkov kertoo valmentajansa käänteen tehneistä sanoista ennen ratkaisevaa NHL-finaalia 2:51
Aleksander Barkov kertoo valmentajansa käänteen tehneistä sanoista ennen ratkaisevaa NHL-finaalia.

Florida Panthersin Aleksander Barkov ei ole lainkaan harmissaan siitä, ettei hän voittanut NHL-pudotuspelien arvokkaimmalle pelaajalle jaettavaa Conn Smythe Trophya.

Barkovista tuli NHL:n ensimmäinen Stanley Cupin voittanut suomalaiskapteeni, mutta Suomen ensimmäistä Conn Smythe -voittajaa Barkovista ei tullut.

Hienon pudotuspelikevään pelannut Barkov oli pitkään vahva voittajaehdokas palkinnon voittajaksi, mutta lopulta Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid vei arvostetun pystin itselleen.

Barkov kertoi MTV Urheilulle, ettei palkinnon meneminen sivu suun jäänyt harmittamaan. 

– Ei missään nimessä. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin jos hän (McDavid) ei olisi sitä saanut, niin meidän maalivahtimme (Sergei Bobrovski) oli ihan uskomaton ja pelasi uskomattoman kevään. Joka ikinen voitto, minkä saimme pudotuspeleissä, oli hänen ansiotaan. Hän on ollut meidän parhaita pelaajia siitä asti, kun on tullut meille, Barkov ylistää MTV Urheilulle.

– Hieno pelaaja ja sitä parempi ihminen. On ollut ilo olla samassa joukkueessa.

Barkovin mukaan Bobrovski janosi Stanley Cup -pystiä hartaasti. Venäläisvahti heitti kesken kauden joukkueelle hilpeän lupauksen, jonka hän sai lunastaa iloisissa mestaruusjuhlissa. 

– Jos porukka lähti ulos viettämään aikaa, hän sanoi, että minä juon seuraavan kerran vasta Stanley Cupista. Se kertoo aika paljon siitä, kuinka paljon hän halusi voittaa tuon kannun. Oli hieno hetki, kun hän sai juoda tuosta kannusta. Pienen hörpyn otti, Barkov myhäilee.

Lue myös:

    Uusimmat