Aleksander Barkovin loukkaantumisesta kerrottiin uutta tietoa

Viime kauden päätteeksi Stanley cupia nostellut Florida Panthers koki kovia uuden NHL-kauden toisessa ottelussaan Ottawa Senatorsia vastaan. Senators voitti 3–1, ja Panthers-kapteeni Aleksander Barkov jouduttiin taluttamaan ulos kaukalosta.

Barkov liukui ottelun lopussa kovasta vauhdista jalat edellä päin laitaa, ja hänen ilmeensä oli välittömästi tärskyn jälkeen tuskainen.

Kaukalosta ulos talutettaessa Barkov ei varannut painoa oikealle jalalleen, mutta koukisti polveaan pari kertaa.

Jos yllä oleva upotus ei näy laitteellasi, löydät videon tästä linkistä.

Päävalmentaja Paul Mauricella ei ollut heti ottelun jälkeen tietoa Barkovin tilanteesta, eikä Panthers ole tähän mennessä tiedottanut asiasta mitään. Seuran digitaalisesta sisällöstä vastaavan Jameson Oliven mukaan päivitystä tuskin saadaan ennen huomista.

Sportsnetin toimittaja Kyle Bukauskas kertoo kuitenkin 32 Thoughts -podcastissa huojentavasta havainnosta Barkoviin liittyen – kuulopuheena tosin.

– Joku sanoi minulle nähneensä Barkovin kävelevän ulos areenalta ilman apua tai jalkatukea tai vastaavaa. Toivottavasti tämä pitää paikkansa, ja toivottavasti tämä on hyvä merkki.

The Fourth Periodin päätoimittajan David Pagnottan viesti on samansuuntainen.

– Kaikki asiat huomioon ottaen positiivisia uutisia Panthersin kapteenin Aleksander Barkovin tilanteesta. Olen kuullut, että hänen loukkaantumisensa ei ole vakava, mahdollisesti paha nyrjähdys. Hän on todennäköisesti sivussa viikko kerrallaan.

Lue myös:

    Uusimmat