Alppitähti Mikaela Shiffrin koki kovia Suomessa – ikävä tapaturma oli vesittää pujotteluavauksen

Alppihiihdon yhdysvaltalaistähti Mikaela Shiffrin koki kovia valmistautuessaan Levin maailmancup-pujotteluun.

Pujottelun suurimpien supertähtien joukkoon lukeutuva Shiffrin kertoi Instagram-tilillään loukanneen polveaan viime viikolla, kun hän oli Suomessa valmistautumassa Levin maailmancupin kilpailuihin.

Shiffrin kaatui ikävästi rinteessä ja joutui lääkäriin.

– Vasen polveni sai aikamoisen iskun. Onneksi selvisin tilanteesta vain luuruhjeella, eikä polvessa ollut muita isoja vaurioita. Olemme ottaneet kevyesti ja lisänneet rasitusta hiljalleen, Shiffrin kirjoittaa Instagram-tilillään julkaisemansa videon yhteydessä.

Yhdysvaltalaistähti on tehnyt viime viikon ahkerasti töitä kuntoutuakseen kisakuntoon, kun pujottelukausi käynnistyy Levillä tänä viikonloppuna. Yhdysvaltalaistähti kiittelee vuolaasti omaa taustatiimiään ja suomalaista lääkintähenkilökuntaa.

– Tunnen oloni nyt ihan hyväksi, juuri sopivasti ennen viikonloppua, Shiffrin jatkaa.

Alppihiihdon maailmancup potkaistiin käyntiin jo lokakuun lopulla Söldenissä, jolloin kisattiin naisten suurpujottelukilpailu. Shiffrin sijoittui kisassa kuudenneksi.

Levillä Shiffrin kisaa lauantain pujottelukilpailussa lähtönumerolla neljä. Suomalaisista mukana ovat Rosa Pohjolainen (nro 56), Nella Korpio (nro 80), Erika Pykäläinen (nro 82), Ria Pallari (nro 83) ja Charlotte Henriksson (nro 84).

Lue myös:

    Uusimmat