Amber hyppäsi poikansa kaulaan jalkapallo-ottelun jälkeen ja herätti someraivon

Äiti hyppäsi poikansa kaulaan jalkapallo-ottelun jälkeen ja sai somevihat päälleen.

Amerikkalaisäidin innokas halaus pojalle aiheutti somessa erikoisen myräkän. Utahissa asuva Amber Wright päätyi puolustelemaan toimintaansa halattuaan teinipoikaansa Brixtonia jalkapallopelissä, kertoo Independent.

Sai palautetta sopimattomasta asennosta

Wright syleili poikaansa onnistuneen pelin päätteeksi ja hänen ystävänsä videoi tilanteen. Wright päätti julkaista videon sosiaaliseen mediaan. 

Pian seuraajia ja kommentteja alkoi vyöryä. Katselukertoja on jo yli kymmenen miljoonaa.

38-vuotiaan Wrightin toimintaa pidettiin epäsopivana. Videolla Brixton nostaa äitinsä ilmaan, ja tämä kietoo jalkansa poikansa ympärille. Asentoa pidettiin sopimattomana ja Wrightin vaatteita "liian uskaliaina" jalkapallo-otteluun; moni oli huolissaan siitä, mitä koulutoverit, opettajat tai muut ajattelevat. Osa jopa syytti Wrightiä hyväksikäytöstä.

Wright halaa poikaansa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olen [videolla] ylpeä äiti, joka halaa lastaan. En koskaan olisi uskonut, että videoon tulisi kommentteja, että käytän häntä hyväksi tai groomaan häntä, Wright kuvaili Todaylle.

Selitti halauksen kestoa

Wrightin mukaan heidän perheensä on aina ollut hyvin hellä ja hän esimerkiksi halaa omaa isäänsä aina tämän tavatessaan. Wright tosin tunnustaa halauksen videolla olleen kenties tavanomaista pidempi, sillä Brixtonilla oli yllään pelipaita, jossa on hänen kuolleen isänsä kuolinpäivän numero. Isä kuoli vuonna 2022 itsemurhaan.

– Poikani oli tunteikkaassa tilassa, ja minusta minä, hänen äitinsä, olen hänen turvasatamansa, Wright kuvailee.

Vihakommenttien lisäksi Wright kertoo saaneensa myös paljon tukea ja kannustavia viestejä. Hän ei antanut vihakommenttien lannistaa.

– Hyökätkää, tuomitkaa, kritisoikaa, pilkatkaa, yrittäkää vain murtaa minut. Ette onnistu, koska olen enemmän kuin siunattu, kun minulla on kaikki tämä, Wright kirjoitti Instagramissa.

– Otan kaiken sen negatiivisuuden, jota maailman syytää päälleni, pidän edelleen pääni pystyssä ja kasvatan tätä upeaa nuorta miestä voittamaan kaikki esteet.

Näin poika kommentoi

 Myös Brixton otti tapaukseen kantaa Instagramissa.

– Entä, jos jättäisitte äitini rauhaan? Hän ei ole koskaan hyväksikäyttänyt minua, tehnyt mitään seksuaalista minulle tai ystävilleni tai groomannut, poika kirjoitti kommenteissa.

– Hän on äitini, sankarini, videossa, jossa halaamme, näkyy halaus. Mene häiriköimään jotakuta muuta ja ehkä halaa omia lapsiasi. Te kaikki tarvitsette Jeesusta elämäänne, hitto vie.

Katso myös: Kahvilatyöntekijä huomasi tukalan tilanteen – keksi nerokkaan tavan auttaa

Lue myös:

    Uusimmat