Anders ei voinut uskoa silmiään – kirjastoon ilmestyi urheilumaailman suurhahmo: "Sen täytyy olla hän!"

Norjalainen lääkäri Anders Sørfonden ei voinut uskoa silmiään kohdatessaan odottamattomasti valmentajasuuruus Pep Guardiolan oslolaisessa kirjastossa.

Oslolaislääkäri Sørfonden sanoi VG:lle havainneensa kirjastossa miehen toisen miehen seurassa. Kun tämä pysähtyi liukuportaiden huipulla, Sørfonden tuumi herran näyttävän paljon jalkapallojätti Manchester Cityä valmentavalta espanjalaiselta Pep Guardiolalta.

Manchester Cityn pitkäaikainen kannattaja Sørfonden mietti, että hän lähettäisi tapauksesta viestiä City-ryhmään.

– Sitten ajoin kuitenkin ajatella, että sen täytyy olla hän! Sørfonden selvitti.

Lääkäri kertoi sykkeensä nousseen erityiskorkeaksi kohtaamisen myötä. Hän pääsi lyhyeen sananvaihtoon urheilumaailman suurhahmon kanssa.

– Kerroin hänelle, että olen ollut Cityn kannattaja 80-luvulta lähtien. "Hienoa", hän sanoi ennen kuin puolet kirjastosta alkoi juosta. Yksityinen hetki oli tuolloin ohi, hän laski liukuportaat alas ja katosi. En ehtinyt kysyä, mitä hän siellä teki.

"Maanläheinen, vaatimaton ja mukava"

Sørfonden kuvaili kokemusta "todella hauskaksi". Hän kehui Guardiolan persoonaa.

– Hän oli hyvin maanläheinen, vaatimaton ja mukava jätkä. 

VG:n artikkelissa oli yhteiskuva Sørfondenistä ja Guardiolasta kirjastossa. VG raportoi, että monet innokkaat fanit olivat lähettäneet lehdelle kuvia kohtaamisistaan Guardiolan kanssa Oslossa tiistaiaamuna.

Mikä homma?

Kirjaston viestintäpäällikkö Jørn Johansen sanoi, ettei Guardiolan vierailua ollut suunniteltu heidän kanssaan etukäteen.

– Mutta on todella mukavaa, että hän tuli visiitille! Meillä on erittäin hyvä kokoelma jalkapallokirjoja, joten ehkä se houkutteli häntä, Johansen nauroi. 

Manchester Cityllä on kaksi norjalaispelaajaa, megatähti Erling Haaland ja Oscar Bobb

Cityllä on tällä viikolla taukoa seuraotteluista maajoukkuetauon vuoksi, mutta Guardiolan vierailun taustaa ei tiedetä. Tammikuussa hän vihjasi kuitenkin Viaplaylle toiveestaan.

– Olen sanonut Erlingille monesti, että haluan kutsun Osloon. Haluan Norjaan. En nyt, mutta keväällä tai kesällä, Guardiola virkkoi tuolloin.

Moni pitää Guardiolaa maailman parhaana jalkapallovalmentajana.

Lue myös:

    Uusimmat