Anitra Ahtolan poika luo tanssijan uraa Los Angelesissa – sai ryhmällään MM-kultaa

Anitra Ahtolan tanssiryhmä voitti MM-kultaa.

Tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtola vieraili MTV:n Huomenta Suomessa tanssikoulunsa voitokkaan ryhmän kanssa. Muutama viikko sitten tanssikoulun aikuisten pienryhmä DCA Ensemble voitti kultaa modernin tanssin maailmanmestaruuskilpailuissa.

Voitokkaan koreografian tanssijoille on tehnyt Ahtolan poika Alex Komulainen, joka luo uraa tanssijana ja koreografina Los Angelesissa.

Komulainen muun muassa opettaa studiolla, jossa käy harjoittelemassa maailmantähtiä, kuten Katy Perry, sekä Justin Timberlake. Hänen mukaansa matka huipulle on ollut haastava, mutta palkitseva.

 Mies kertoo päässeensä pitkälle luottamalla omaan intuitioonsa, sekä kutsumukseen, vaikka kilpailu maailmalla on kovaa. Hän uskoo, että taito on tärkeämpää kuin tuuri.

– Losissa on taitoa loputtomasti. Tietenkin siihen vaikuttaa se, että kuka ja milloin pääsee jonon ohi jossakin mielessä, mutta olen tehnyt paljon töitä vuosikymmeniä. Koen ettei se ole tuuria vaan enemmänkin tarkoitus, Komulainen analysoi uraansa.

Yllättävin hetki Komulaisen uralla on hänen mukaansa ollut se, kun tanssitunnille saapui Angelina Jolien ja Brad Pittin lapsi. Komulainen itse kuuli asiasta vasta muutaman kuukauden kuluttua pitämästään tunnista.

– Olin sillain, että söpöä, hauska kuulla, vaikka ei se omaan työnkuvaani loppujen lopuksi vaikuta. Oli toki huvittavaa kuulla se jälkikäteen, Komulainen toteaa.

Katso DCA Ensemblen huikea tanssi ja koko haastattelu alla olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat