Susani Mahadura on asettanut TTK-tavoitteekseen saada kuulla yhdet tietyt sanat tuomareilta

Susani Mahadura ja Mikko Matikka kertovat, kuinka TTK täyttää kaksikon äitien unelmat 6:15
Videolla Susani Mahadura arvioi tämän hetkisen tanssitaitonsa. Kaksikko esittelee myös vaikuttavat sekä yllättävät tanssiliikkeensä.

Susani Mahaduran osallistuminen Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan toteuttaa hänen oman äitinsä unelman.

Juontaja-toimittaja Susani Mahadura  ja tanssiopettaja Mikko Matikka  ovat kumpikin uuden edessä tulevan syksyn aikana heidän astellessaan yhdessä Tanssii Tähtien Kanssa  -parketille. 

Mahadura kertoi MTV Uutisille tähtiparien julkistustilaisuudessa, ettei hänellä juurikaan tanssitaustaa ole. 

– Äiti pakotti minut balettitunneille, kun olin 7-vuotias, itkin sen koko tunnin ja se loppui siihen. Menin judoon ja sen jälkeen olen vaan mättänyt, tai siis kamppailulajeja harrastanut, Mahadura nauroi. 

Aamuisin kotona ollessaan Mahadura kertoo fiilistelevänsä kuitenkin erittäin mielellään hyvää musiikkia peilin edessä kalsarit jalassa tanssien. 

– Fiilaan tosi paljon musiikkia, mutta nyt on jännää se, että on ensinnäkin säännöt, joiden mukaan pitää tanssia, ja sitten että pitäjisi tanssia jotenkin jonkun kanssa. 

– Se tulee olemaan jännittävää, että täysin uuden äärellä ollaan. 

Pahimpina kilpakumppaninaan kaksikko pitää kenties viime vuonna TTK:n yhdessä Pernilla Böckermanin  kanssa voittanutta tanssiopettaja Anssi Heikkilää, joka tänä vuonna kouluu näyttelijä Linnea Leinoa  kilpatanssin saloihin.

– Anssilla on viime vuodelta tietysti aika hyvä tilanne, kun hän voitti, Matikka pohtii. 

Tanssiopettajan mukaan TTK:n tuomareiden Jorma Uotisen,Helena Ahti-Halbergin  tai Jukka Haapalaisen  palautetta tai kritiikkiä tarvitse jännittää. Matikka kertoo, että "kovan kuoren" alta löytyy oikeasti kunkin kohdalla "herttainen kultamussukka". 

Mahadura sen sijaan on ottanut yhden tavoitteen, jonka hän toivoisi saavuttavansa kauden aikana. 

– Tavoitteeni on, että Jorma sanoisi minulle, ettei mennyt huonosti. Jos hän niin sanoisi, ettei huono, niin sitten sydämeni on täynnä. 

Matikka ja Mahadura kumpikin kertovat erityisesti omien äitiensä kannustavan lapsiaan heidänn TTK-taipaleensa aikana. Mahaduran äiti onkin ilmoittanut tulevansa katsomaan tansseja joka sunnuntai, kun tanssipari on mukana ohjelmassa. Juontaja naureskelee, että vihdoin, kaikkien näiden vuosien jälkeen, äiti pääsee näkemään tyttärensä tanssimassa. 

– Kyllähän se käy järkeen, että kun tytär täyttää 35 niin hän pääsee katsomaan tanssiesityksiäni, useamman viikonkin toivottavasti. Tehdään äiti ylpeäksi. 

Oman lähipiirinsä Matikka piti pimennossa siihen asti, kun hänen ilmoitettiin julkisesti olevan ensimmäistä kertaa mukana TTK:ssa tähtiopettajana. Perhe otti uutisen Matikan mukaan vastaan suoranaisella riemulla. 

– Molempien mammat ovat siellä sitten kannustamassa kovalla äänellä, Matikka päättää.

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa sunnuntaina 1. syyskuuta esittelyjaksolla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Ensimmäinen suora lähetys sunnuntaina 8. syyskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat