Antti Holma pyytää anteeksi puheitaan podcastissaan – osansa sai myös Veljeni vartija

Antti Holma pyytää Antin elokuvakerho -podcastissaan anteeksi ensimmäisessä jaksossa kuultuja puheitaan näyttelijä Pihla Viitalasta. 

Juontaja-näyttelijä Antti Holma  aloitti hiljan uuden podcastinsa Antin elokuvakerho, jonka toisessa, tiistaina 21. elokuuta julkaistussa jaksossa hän esittää anteeksipyynnön. 

Holma pyytää anteeksi kommentteja, jotka esitti uuden podcastinsa avausjaksossa näyttelijä Pihla Viitalasta. Sanavalintojaan Holma kuvailee itse anteeksipyynnössään "piikikkääksi ja vittumaiseksi avautumiseksi". Holma kuitenkin täsmentää, että saattaa jatkossakin elokuvista ja niiden tekijöistä puhuessaan kertoa rehellisen mielipiteensä, tunneskaalan ollessa laidasta laitaan. 

– Jos joku loukkaantuu siitä, että mä sanon, että sen tekemä elokuva oli paska, niin se voi mennä katsomaan Veljeni vartija -elokuvan ja miettiä, että paskoista elokuvista tällä veikolla on todellakin kokemusta. 

Holma näytteli vuonna 2018 ensi-iltansa saaneessa, JP Siilin ohjaamassa elokuvassa räppäri Cheekia  sekä tämän kaksoisveljeä Jere Tiihosta.

Ensimmäisessä jaksossa esittämiään kommentteja koskien Viitalaa Holma kuitenkin pahoittelee ja kuvailee niiden menneen "ala-arvoisesti henkilökohtaiseen ja yksityiseen". 

Holma kertoo, että kyseinen osuus on nyt leikattu jaksosta pois, ja näin oli hänen mukaansa alunperinkin tarkoitus tehdä. Jostain syystä puhe Viitalasta oli kuitenkin päätynyt mukaan julkaistuun jaksoon. 

– Kerkesin vähän improvisoimaan, kuin olisin puhunut jostain kaukaisesta Kardashianista, enkä oikeasta ihmisestä ollenkaan, jonka kaiken lisäksi vielä tunnen. 

Holma kertoo pohtineensa jaksossa, että onko Pihla Viitala antanut joskus haastattelun, jossa olisi sanonut lapsensa estäneen Hollywood-haaveet. 

– Vastaus tähän kysymykseen on, ettei todellakaan ole. Ja siksi tämmöinen ilkeä, vittumainen, pahansuopa kommentti olisi kuulunut leikkauspöydän asemasta viimeiseen viemäriin, eikä ikinä linjoille varsinkaan.

– Pihla on puhunut aikoinaan siitä, että häntä painostettiin perhekysymyksissä Amerikan tuotantojen puolelta, mikä on hirveää, ahdistavaa ja väärin. Mulla ei ole mitään oikeutta keksiä tämmöisen perusteella päästäni otsikkoa, jota en edes muista, ja sitten liittää sitä oikean ihmisen elämään – tai itse asiassa tarkemmin sanottuna kahden oikean ihmisen elämään, koska kaikista häpeällisintä tässä vielä on se, että puhuin äidistä ja lapsesta, ja lapset täytyy muutenkin jättää rauhaan. 

Puheensa aiheesta Holma päättää pyytämällä anteeksi Viitalalta, tämän perheeltä, äideiltä ja lapsilta sekä muilta podcastinsa kuulijoilta ja painottaa, ettei hänellä ole mitään Viitalaa vastaan. Holma toteaa toivovansa, että kyseessä oli viimeinen "Antin anteeksipyyntönurkka".

Vuosien varrella Holma on luotsannut useita todella suosittuja podcasteja, kuten esimerkiksi Auta Antti ja Antin koulumatka. Holma on ollut näyttelijänä myös muun muassa Armoton maa-elokuvassasekä Putous-sarjassa ja juontanut Haluatko miljonääriksi? -ohjelmaa. 

Lue myös:

    Uusimmat