Antti Raannan kokema tyly kohtelu sytytti Sebastian Ahon liekkeihin – asiantuntijalta kova arvio: "Yksi kaikkien aikojen johtajista"

Sebastian Aho on ottanut Carolina Hurricanesin reppuselkäänsä – "Yksi kaikkien aikojen johtajista" 2:15
MTV Urheilun asiantuntija Siim Liivik latoi Sebastian Ahosta kovan arvion.

MTV Urheilun asiantuntija Siim Liivik kehuu vuolaasti huippuvireessä olevaa Carolina Hurricanesin Sebastian Ahoa.

26-vuotias Aho on ollut viime ottelut ilmiliekeissä. Hän takoi vuoden 2023 viimeiseen kolmeen otteluun hurjat 11 tehopistettä, mikä poiki valinnan NHL:n viikon parhaaksi pelaajaksi.

Aho on ollut joukkueensa tukipilareita ja tärkeimpiä pelaajia jo pitkään. Aho rikkoi hiljattain 500 NHL-pisteen rajan ja lähestyy jo tehopisteissä kovaa vauhtia suomalaislegenda Jere Lehtistä (514).

Carolinan peli takkusi joulukuun alussa, mistä johtuen johtoporras teki kovan ratkaisun ja lähetti suomalaisvahti Antti Raannan AHL:ään. Aho reagoi temppuun vahvasti ja vaati jokaiselta pelaajalta parempaa.

– Tämän on oltava herätys koko pukukopille. Kaikkien on katsottava syvälle peiliin. Vaikeutemme eivät ole olleet lainkaan hänen (Raannan) syytä. Syy ei koskaan ole yhden kaverin. Maalivahdin homma on paha, kun olet joko sankari tai antisankari, Aho kommentoi Raannan farmikomennusta Hurricanes-toimittaja Walt Ruffille aiemmin joulukuussa.

Tuon lausunnon jälkeen Aho on itse johtanut joukkojaan edestä ja takonut kolmessa edellisessä ottelussa pöytään hurjat 11 tehopistettä.

Suomalaistähti on näyttänyt seurassa johtajaominaisuutensa. MTV Urheilun asiantuntija Siim Liivik nostaa Ahon jo nyt Suomen jääkiekkohistorian suurimpien johtajien joukkoon.

– Antti Raanta sai lähteä farmiin. Mitä tapahtui sen jälkeen? Aho ottaa tuon jengin reppuselkään, Liivik aloittaa hehkutuksensa.

– Jos puhutaan johtajista, hän on yksi suomalaisen historiankin kaikkien aikojen johtajista. Ihan varmasti tulee olemaan tulevaisuudessa myös tuon joukkueen kapteeni, Liivik jatkaa.

Katso Siim Liivikin hehkutukset kokonaisuudessaan pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat