Archie Cruz paljastaa podcastissa erikoisen motivaattorinsa osallistua tosi-tv-ohjelmiin: "Siellä on aina aika hyvännäköisiä mimmejä"

Archie Cruz ja Iida Vainio yhteishaastattelussa – näin muut farmilaiset reagoivat parin sutinoihin 4:25
Katso myös: Archie Cruz ja Iida Vainio yhteishaastattelussa – näin muut farmilaiset reagoivat parin sutinoihin

Archie Cruz paljastaa Aki Linnanahteen podcastissa lähteneensä Farmi Suomi -ohjlmaan sillä ajatuksella, että iskee kuvauksista itselleen naisen.

Artisti Archie Cruz, oikealta nimeltään Arttu Kuosmanen, vierailee toimittaja Aki Linnanahteen  Aki Linnanahde Talk Show -podcastin uusimmassa jaksossa. Jaksossa keskustellaan muun muassa Cruzin ja hänen kihlattunsa, mediapersoona Iida Vainion suhteesta, joka sai alkunsa Farmi Suomi -ohjelmassa vuonna 2023.

Seiska uutisoi elokuussa 2023, että Cruz ja Vainio olisivat saaneet lähtöpassit Farmi Suomi -ohjelmasta roisin käytöksen takia. Cruz ja Vainio kuitenkin kiistivät tuolloin väitteen MTV Uutisille.

Cruz väittää Linnanahteen podcastissa, ettei kaksikko lähtenyt Farmilta kesken kaiken pois.  

– Emmehän me lähteneet sieltä pois. Tuo kertoo mielestäni mediasta paljon, että sekin narratiivi oli silloin kuvausten aikana, että meidät on potkittu sieltä ulos. Sitten se ohjelma tuli ja tipuimme molemmat ihan normaalisti skabojen kautta, mutta kukaan ei korjannut sitä mitenkään, hän sanoo.

Cruz sanoo, ettei tiedä, mihin hän Vainiossa rakastui. Hän sanoo kaiken vain tapahtuneen "tarpeeksi helposti" ja odottamatta. Linnanahde uumoilee, ettei kukaan varmaan lähde realityohjelmaan sillä ajatuksella, että iskee kuvauksista itselleen naisen, mutta Cruz paljastaa, että lähti ohjelmaan mukaan itseasiassa juuri sillä ajatuksella, sillä hänellä oli ollut "aika kuiva kesä".

Cruz oli kertomansa mukaan katsonut etukäteen, keitä Farmille oli hänen kanssaan lähdössä. Hän paljastaa, että katsoo aina ennen realityohjelman osallistumista, "keitä muijia siellä on".

– Se on yksi minun päämotivaattorini lähteä noihin mukaan, koska siellä on aina aika hyvännäköisiä mimmejä. En tiedä, kuulostaako tämä jotenkin creepyltä tai jotain, mutta siitä maksetaan hyvin ja siellä on hyvännäköisiä daameja, niin kyllä se on yksi niistä jutuista, miksi niihin on tullut lähdettyä, hän sanoo.

Cruz ja Vainio ovat pitäneet yhtä nyt noin vuoden verran. Parin suhde on ollut vaiherikas, ja he ovat eronneet muutamaan otteeseen. Cruz sanoo, että parin suhteen alkutaival oli "aikamoista sekoilua". Nyt kaksikon arki kuitenkin rullaa hänen mukaansa hyvin. 

Lue myös:

    Uusimmat