Yksi ikävä raskausoire piinasi esikoistaan odottavaa Iida Vainiota Farmi-kuvauksissa

Archie Cruz ja Iida Vainio yhteishaastattelussa – näin muut farmilaiset reagoivat parin sutinoihin 4:25
Video edellisen Farmi Suomi -akuden mediatilaisuudesta: Archie Cruz ja Iida Vainio kertovat, miten muut farmilaiset reagoivat parin sutinoihin

Iida Vainio nähdään jälleen Farmi Suomi -ohjelmassa.

Nelosen Farmi Suomi -ohjelma saa jatkoa, kun 12 julkisuudesta tuttua kilpailijaa lähetetään maatilalle, jossa he elävät entisajan malliin alkeellisissa oloissa ottaen toisistaan mittaa erilaisissa maatilanhoitoon liittyvissä kisoissa.

Tulevalla Farmi Suomi: Revanssi -kaudella jokainen maatilalle saapuva tähti on kisannut ohjelmassa jo aikaisemmin. Yksi heistä on mediapersoona Iida Vainio.

Vainio kertoi MTV Uutisille Farmin mediatilaisuudessa, että hän suhtautui ensimmäiseen Farmi-kauteensa lähinnä hauskana kokemuksensa, kun taas tällä kertaa hän lähti maatilalle paiskimaan kunnolla hommia. 

– Minulla oli tosi selkeä linja, mitä lähden tekemään sinne, eli keskityn keittiöhommiin ja eläintenhoitoon, hän kertoi. 

Vainio kertoi pohtineensa etukäteen muun muassa sitä, millaisia kanssakilpailijoita hän saisi Farmilla vastaansa. Hän nimeää toimittaja Raija Pellistä tulleen hänelle Farmilla kaikkein läheisin.

– Hän oli mielestäni kaikkein mukavin ja ihanin ihminen. Mielestäni hänestä hehkuu lämpöä ja häneltä sai aina tukea, jos minulla oli huono mieli, Vainio kertoi.

Vainion edellisen Farmi-reissun tiimoilta nousi noin vuosi sitten runsaasti otsikoita. Hän tapasi Farmilla nykyisen kumppaninsa, artisti Archie Cruzin eli Arttu Kuosmasen, ja kaksikko julisti tuolloin rakkauttaan ja antoi haastatteluja ohjelman kuvausten ollessa vielä käynnissä. Seiska uutisoi elokuussa 2023, että Cruz ja Vainio olisivat saaneet lähtöpassit Farmi Suomi -ohjelmasta roisin käytöksen takia, mutta pari kuitenkin kiisti tuolloin väitteen MTV Uutisille.

Pian kuvausten päätyttyä Vainio ja Cruz kertoivat menneensä kihloihin.

Vainion mukaan hän ja Cruz suhtautuvat vuoden takaiseen Farmi- ja suhdekohuunsa sekä niistä nousseisiin otsikoihin lähinnä huumorilla. 

– Kun olemme kahdestaan ja mietimme näitä asioita, niin otamme kaiken huumorilla. Niitä otsikoita on ollut hauska miettiä myöhemmin, hän hymyili.

Cruz ei ollut tällä kertaa mukana Farmilla, vaan jäi kotiin huolehtimaan hänen ja Vainion Jelly-koirasta, joka oli kuvausten alkaessa vastikään tullut pariskunnalle. Vainion mukaan Farmille lähteminen ilman Cruzia tuntui raskaalta.

Pystyin jättämään Artulle Jellyn ja he tulevat erityisen hyvin toimeen. He tekevät paljon kaikkea ja ovat kuin paita ja peppu. Minua harmitti, etten pystynyt olemaan heidän molempien kanssa, varsinkin, kun Jelly oli silloin ihan pieni, Vainio sanoi. 

Vainio ja Cruz paljastivat hiljattain odottavansa esikoistaan. Pariskunnan tyttövauvan laskettu aika on joulukuussa, eli Vainio oli raskaana jo Farmin revanssikauden kuvausten aikaan. 

Vainion mukaan hän kärsi alkuraskauden aikaan pahoinvoinnista, joka vaivasi häntä myös Farmin kuvauksissa. Samalla, kun hän kärvisteli pahoinvoinnin kanssa, koki hän velvollisuudekseen paiskia Farmilla kovasti töitä, jotta pärjäisi kisassa.

– Fiilikseni siitä olivat sekavat. Tiesin, mikä paine siinä on, että jos en nyt näytä ihmisille tekeväni paljon duunia, niin se on huono minulle, ja sitten samaan aikaan minulla oli pahoinvointia, hän kertoi. 

Vainio kertoi parille Farmi-kilpakumppanilleen olevansa raskaana. Hänen mukaansa kaikki, jotka tiesivät asiasta, suhtautuivat siihen ihanasti ja tsempaten.

Vainion raskaudesta tiesi hänen mukaansa myös Farmin tuotanto. Hän halusi kertomansa mukaan varmistaa etukäteen tarkasti, että ohjelmaan osallistuminen olisi turvallista hänelle ja vauvalle.

Lue myös:

    Uusimmat