Arja Korisevan TTK-tanssissa näyttävä yllätyselementti – sai tuomareilta vuolaita kehuja: "Olen lumoutunut"

Arja & Valtteri - A Spoonful Of Sugar 4:10
Arja & Valtteri - A Spoonful Of Sugar

Tuomarit vaikuttuivat Arja Korisevan ja Valtteri Palinin lennokkaasta esityksestä.

Seitsemännessä Tanssii Tähtien Kanssa-lähetyksessä heittäydyttiin musikaalien pyörteisiin. Arja Koriseva pääsi kanavoimaan parketilla sisäistä Maija Poppastaan hänen ja tähtiopettaja Valtteri Palin quickstepissä. Esityksen taustalla kuultiin A Spoonful of sugar -kappale.

Tähtiparin lennokkaassa esityksessä nähtiin todellinen yllätyselementti, kun Koriseva laskeutui esityksen alussa katosta sateenvarjo kädessään.

Koriseva sai Helena Ahti-Hallbergilta onnittelut.

– Olit omassa elementissäsi ja todellakin ansaitsit ja lunastit paikkasi Maija Poppasena. Toivottavasti saat tehdä sen roolin joskus, hän sanoi.

Ahti-Hallberg totesi, että Koriseva on yhtäkkiä ottanut tanssillisesti valtavan hyppäyksen.

Niin joustava lattian vastaanotto, tanssiasento on kehittynyt... Voisin jatkaa tätä kehujen tulvaa, tämä oli ihana, hän hehkutti.

 Jorma Uotinen kehui esityksen olleen ihastuttava kokonaisuus.

– Parasta Arjaa ja vahvaa Valtteria. Tämän voisi siirtää suoraan jonkun teatterin näyttämölle. Olen lumoutunut, hän sanoi.

Kauniita sanoja parille lausui myös Jukka Haapalainen.

– Niin ihastuttavaa, valloittavaa, säteilevää... Näitä ihania sanoja me aina teidän kohdalla käytämme, ja se on täysin oikein. Tällä viikolla ei tarvitse käyttää vain niitä, vaan voimme puhua myös todella suuresta teknisestä hyppäyksestä, hän hehkutti.

Pari sai lennokkaasta esityksestään 25 pistettä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat