Arja Korisevan lennokkaassa TTK-esityksessä läheltä piti -tilanne – laulaja kertoo, mitä valjaiden kanssa tapahtui

Näin syntyi Arja Korisevan ja Valtteri Palinin lennokas Maija Poppanen -koreografia: ”Alkuun vähän tuskaa” 1:06
Näin syntyi Arja Korisevan ja Valtteri Palinin lennokas Maija Poppanen -koreografia: "Alkuun vähän tuskaa"

Arja Koriseva aloitti sunnuntain TTK-esityksensä katosta alas leijaillen. Hän kertoi lähetyksen jälkeen MTV Uutisille jännittävästä tilanteesta valjaiden kanssa.

Seitsemännessä, sunnuntaina 20. lokakuuta nähdyssä Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä tanssittiin musikaaliteeman siivittämänä. Arja Koriseva pääsi kanavoimaan parketilla sisäistä Maija Poppastaan hänen ja tähtiopettaja Valtteri Palin quickstepissä. Esityksen taustalla kuultiin A Spoonful of sugar -kappale.

Tähtiparin esitys alkoi hurjapäisesti, kun Koriseva laskeutui valjaiden avulla studion katosta. Korisevan päästyä maankamaralle nähtiin parketilla pienoinen jännitysmomentti, sillä hänellä vaikutti olevan hankaluuksia päästä valjaista irti.

Koriseva kertoi lähetyksen jälkeen MTV Uutisille, mitä tilanteessa oikein tapahtui.

– Se oli minun oma mokani. Minun piti saada sellaiset lukot auki, mutten saanutkaan niitä auki. Tämä tiimi, joka mahdollisti meille tämän laskeutumisen, toimi sataprosenttisesti, hän sanoi.

Palin kuitenkin huomautti, että Koriseva ennätti harjoitella valjaiden kanssa operoimista vain lyhyen aikaa. Hän kehui tähtioppilaansa kerenneen hyvin mukaan koreografiaan ja saaneen siitä nopeasti kiinni pienestä myöhästymisestä huolimatta. 

– Se sopi teemaamme, hän totesi. 

– Menimme ilon kautta, ja semmoinen reippaus sopi Maija Poppaselle. Se ei kuitenkaan häirinnyt tanssiamme jatkossa, vaan saman tien se unohtui, Koriseva säesti. 

Kuumottavasta tilanteesta huolimatta esitys sai tuomareilta ylistävää palautetta, ja Helena Ahti-Hallberg sekä Jukka Haapalainen totesivat Korisevan ottaneen tanssillisesti valtavan harppauksen eteenpäin. Esitys poiki tähtiparille 25 pistettä.

Koriseva sanoi positiivisen palautteen tuntuneen todella hyvältä.

– Minusta tuntuu, että olen aina saanut aika paljon negatiivista (palautetta), emmekä me ole saaneet seiskaa parempaa numeroa vielä koko kaudella. Nyt kasit ja ysit tuntuivat tosi hyvältä, hän iloitsi.

Koriseva sanoi kaksikon tehneen kovasti töitä ja kertoi Palinin harjoituttaneen häntä sitkeästi. 

– Totta kai tuntuu ihanalta, että myös tuomaristo palkitsee sen kovan työn, mitä olemme tehneet.

Arja & Valtteri - A Spoonful Of Sugar 4:10
Arja & Valtteri - A Spoonful Of Sugar

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla kello 19:30.

Lue myös:

    Uusimmat