Arsenalille raskas isku heti kauden alussa – Englannin maajoukkuetähden hölmöily maksoi kalliisti

Arsenal koki kauden ensimmäisen pistemenetyksen lauantaina jalkapallon Englannin Valioliigassa 1–1-tasapeliin päättyneessä kotiottelussa Brightonia vastaan.

Arsenal hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja johti peliä tauolla 1–0 Kai Havertzin osumalla.

Toisen puoliajan alussa pelin kuva muuttui, kun varoituksen ensimmäisellä puoliajalla saanut Declan Rice hölmöili itsensä suihkuun toisella keltaisella kortilla epäurheilijamaisesta käytöksestä tämän yritettyä estää Brightonin nopea vapaapotku.

Ylivoimalla pelanneella Brightonilla kesti vain yhdeksän minuuttia löytää tasoitusmaali, jonka iski Joao Pedro.

Sekä Arsenalilla että Brightonilla on kolmen pelikierroksen jälkeen tilillään kaksi voittoa ja yksi tasapeli. Arsenalin kausi jatkuu maaottelutauon jälkeen huippuottelulla, kun Pohjois-Lontoon paikallisottelussa vastaan asettuu Tottenham.