Joel Pohjanpalo debytoi Serie A:ssa

Jalkapallon Italian Serie A:n "suomalaisjoukkue" Venezia kärsi perjantai-iltana kitkerän tappion, kun Torino kukisti sarjanousija Venezian peliajan loppuminuuttien maalilla 1–0.

Ottelu oli Suomen maajoukkuehyökkääjä Joel Pohjanpalolle ensimmäinen Serie A:ssa. Pohjanpalo voitti viime kaudella Serie B:n maalikuninkuuden ja oli yksi nousijajoukkue Venezian ratkaisupelaajista, mutta hän loukkasi reitensä elokuun alussa eikä pystynyt pelaamaan kahdessa ensimmäisessä sarjaottelussa.

Pohjanpalo debytoi vihdoin perjantai-iltana, pääsi avauskokoonpanoon ja toimi kotiottelussa joukkueensa kapteenina. Hänet vaihdettiin kentältä 77. minuutilla.

Venezian maalivahti Jesse Joronen antautui lopulta 86. minuutilla, kun Saul Coco yllätti etenkin ensimmäisellä puoliajalla mainiosti venyneen suomalaisen.

Venezia on hävinnyt kaksi kolmesta ottelustaan. Jorosen nollapeli toi avauspisteen viime viikonloppuna.