Artisti Ellinoora työskentelee puolisonsa kanssa: "Tuo hullunmyllyyn rauhaa"

Ellinoora on työasioissa pedantti ja kotona boheemi 0:59
Katso myös yllä oleva video: Ellinoora on työasioissa pedantti, mutta kotona boheemi

Artisti Ellinoora on keikkaillut ja tehnyt musiikkia kymmenen vuotta. Rinnalle on löytynyt puoliso Samuli Sirviö, joka työskentelee ja keikkailee Ellinooran kanssa. 

Artisti Ellinoora, 30, eli Ellinoora Leikas, kertoo kokeneensa elämänsä parhaimmat keikat juuri tänä vuonna. Hän lähti tammikuussa Ellinoora 30 -juhlakiertueelle ja tajusi, että nyt on se hetki, kun pitää hypätä. 

Alkuvuodesta lyötiinkin lukkoon hänen uransa tähänastisista keikoista suurin, joka on Nokia Arenalla 22. marraskuuta 2025. Ellinoora julkisti keikan 24. lokakuuta. 

Kun omassa elämässä myrskyää, Ellinoora kokee, että niistä ajoista on helppo ammentaa kappaleisiin.

– Laulut ovat tunteiden välittämistä, ja musiikki on se tunteiden kieli. Musiikki järkeistää asioita, joista on muuten vaikeaa keskustella tai löytää loogista sanottavaa. Kun kirjoittaa omia, tietyn ajan kokemuksiaan kolmen minuutin pop-kappaleeksi, niin et sinä silloin mieti, että tämän kuulee koko maa, vaan sitä ajattelee, että tämä on asia, mikä vain pitää saada ulos, Ellinoora kertoi Huomenta Suomessa 27. lokakuuta.

Ellinoora työskentelee ja keikkailee puolisonsa Samuli Sirviön, 39, kanssa. 

– En suunnitellut sitä. Tulin 2013 Helsinkiin ja minulla oli hurja unelma tehdä lauluja ja musiikista ammatti. Sitten sattui niin, että hyvä tyyppi tuli siihen rinnalle. Ei varmasti sovi kaikille, mutta meillä tämä on toiminut, Ellinoora kertoi.

– Tämä on järkyttävän itsekäs ala ja asiat ovat kiinni siitä, miten sinä koet ja sinä, sinä, sinä. On terveellistä ja hienoa, että pystyy iloitsemaan toisen puolesta. Olen itse vesimies-tulisielu ja kaikki tai ei mitään -tyyppinen henkilö, niin kumppanissa on tasapainottava puoli. Se tuo tähän kaikkeen hullunmyllyyn rauhaa, Ellinoora tiivisti.

Katso myös yllä oleva video: Ellinoora on työasioissa pedantti, mutta kotona boheemi

Alta voit katsoa haastattelun kokonaisuudessaan. 

Lue myös:

    Uusimmat