Ellinoora valloittaa Nokia Arenan ensi vuonna: "Toimin itse keikan taiteellisena johtajana"

Ellinoora pääsee vihdoin keikkailemaan 6:59
Videolla Ellinoora kertoo hurjimmat Ruisrock-muistonsa!

Ellinoora juhlistaa uraansa ensi vuonna suurella konsertilla.

Artisti Ellinoora esiintyy uransa suurimmalla keikalla Tampereen Nokia Arenalla ensi vuoden marraskuussa. Levy-yhtiön tiedotteessa kerrotaan, että Ellinoora tulee olemaan nuorin Nokia Arenan valloittanut kotimainen sooloartisti. 

Ellinoora 4ever -konsertissa on luvassa Ellinooran uran suurimmat hitit. Konsertissa tullaan kuulemaan myös vielä julkaisemattomia kappaleita Ellinooran ensi vuonna julkaistavalta albumilta, jota hän on äänittänyt tänä syksynä Lontoossa. 

Ensi vuonna tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun Ellinoora julkaisi ensimmäiset omat laulunsa. 

– Matka on ollut pitkä ja ääretön. Olen kasvanut artistiksi, joka olen tänään ja luonut oman ääneni ja tapani tehdä pop-musiikkia tässä maailmassa. Live on ollut tärkeässä roolissa aina, mutta tämän vuoden aikana olen kokenut urani parhaimmat keikat. Se on ollut merkki. Sanoin matkani alussa, että menen minne vaan, kunhan saan laulaa. Olen kiitollinen siitä, että sama riemu ja into esiintymiseen on säilynyt, kun olemme kiertäneet vuosien mittaan Suomea projektini kasvaessa. Nyt on aika tehdä jotain, mistä olen pitkään haaveillut.

– Nokia Arena tarjoaa parhaimmat puitteet ainutkertaiselle keikkakokemukselle Suomessa ja aion luoda areenalle kunnon sirkuksen myös ennen keikkaa. Toivon, että ihmiset kokevat elämänsä illan kanssani. Toimin itse keikan taiteellisena johtajana. Tämä on minulle merkittävin juttu, mitä olen tähän elämäni vaiheeseen saakka tehnyt. Odotan yhteistä iltaamme ilolla, Ellinoora kertoo tiedotteessa.

Konsertin liput tulevat myyntiin 31. lokakuuta.

Lue myös:

    Uusimmat