Ässät hävisi karusti – omat pelaajat syöttivät vastustajan maalit

Pelicans tekee 0-1 maalin 1:09
Tästä Ässien harhasyötöstä Pelicans rokotti ensimmäisessä maalissaan.

Porin Ässillä on jääkiekkoliigassa tällä hetkellä laatuongelmia. Ottelu toisensa perään lipuu porilaisten käsistä, koska maalipaikoissa laukaukset menevät järjestään karkeasti yli ja ohi tai jäävät ensimmäiseen vastustajan pelaajaan.

Neljäs peräkkäinen tappio tuli perjantaina Lahden Pelicansille 0–2-lukemin. Siinä myös nähtiin erilainen valikoima Ässien pelaajien vaikeuksia.

– Sisääntulo oli vaatimaton, työnteko ja kamppailupelaaminen olivat uneliasta. Harvoin voittaa, jos pelaa vain kaksi erää, Ässien päävalmentaja Jere Härkälä harmitteli.

Sekä Elias Vilénin että Miika Roineen osumat syntyivät patapaitojen karkeiden harhasyöttöjen jälkeen. Ylipäätään kolmenkin onnistuneen syötön ketjut olivat kotijoukkueelta vähissä.

Pelicans tekee 0-2 maalin 1:35
Pelicansin toiseenkin maaliin Ässät "tarjoili" esityön.

– Jasper Patrikainen oli erinomainen maalilla. Ensimmäinen erä oli hyvä, kaksi seuraavaa eivät enää olleet. Kummastuttaa hyökkäyspelaamisen putoaminen pois, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä totesi.

Patrikainen venyi tämän kauden ensimmäiseen nollapeliinsä.

– Nollapeli maistuu todella hyvältä. Tämä kausi on ollut aika vaikea. Vastuuta ei ole tullut, mutta esityksenikään eivät ole olleet sellaisia, että sitä olisin ansainnut, Patrikainen kertasi.

Lehdistötilaisuus: Ässät - Pelicans 4:36
Ässien ja Pelicansin päävalmentajat Jere Härkälä ja Tommi Niemelä kommentoivat ottelua lehdistötilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat